Responsive image


2017 Szeptember

A hó elején alkalmanként csak egy dallal kínlódtunk, de annyira ügyesek voltunk, hogy már csupán egy refrén és még egy dal van vissza. Csak közben beesett egy koncert is, arra viszont próbálni kell serényen. Az első próba necces volt, de hát csak kimaradt négy hónap. Az sok idő. A második próba viszont már patentül ment, kezd összeérni a muzsika. Szóval ez a kicsi ének vissza van, de addig még Klastrom és ROKKK!

2017 Augusztus

Ebben a hónapban minden héten melóztunk. Szóval így már tíz dalt befejeztünk. Azért dolgoztunk ennyire, hogy ne sokat csússzunk majd a kész cuccal. Optimizmus és ROKKK!

2017 Július

A nyaralások miatt csak a hó végén tudtuk felvenni két dal éneksávját. Aztán úgy voltunk vele, majd a többit augusztusban. Szóval lustaság és ROKKK!

2017 Június

Sajnos a sok munka miatt be kellett áldoznunk két hétvégét a gitár és basszusgitár felvételére. Amikor az első gitársávokat vettük még a gép is rendetlenkedett, majdnem kalapács lett vége...De aztán szűk három és fél óra után összeállt a rendszer. Innentől már mindenki nyugodt volt, kivéve a gitáros, aki bízott abban, hogy felmegy a tizenhárom dal. Aztán közben a pizza is megjött, "falatoztunk csukott szemmel". Nagyon szépen mentek a nóták, estére sikerült a feljátszás. Aztán másnap, egy gyönyörű vasárnapi délután, a másik oldal is megvolt. Majd egy héttel rá a bőgőmen is felkúszott, szerencsére a profi cuccnak. Ügyes volt a fiú, na! Ezután abban maradtunk, hogy tartunk egy kis pihenőt és július elején elkezdjük az ének felvételeket olyan ütemben, hogy alkalmanként csak két dallal foglalkozunk. Az is kemény, de nekünk nem számít. Szóval addig még lángos, fesztivál és persze ROKKK!

2017 Május

05.20 Tatabánya

Picit be volt borulva mikor indultunk, Imrénk meg is jegyezte lesz ebből még tornádó, majdnem volt is. Amikor a helyhez érkeztünk már Misiék pakoltak befele, csak közben volt itt egy bográcsozás is, mivel aznap volt harminc éves egy ikerpár jánygaleri. Ittak szépen! Aztán mi is berámoltunk, közben Jedó mester is megtalált minket egy pálinkára. Ugye. Kicsit át is lett alakítva a hely, még egy kedves kis színpadot is sikerült kovácsolni. Hamar összeállt a cucc, sikerült belőni a motyót. Nem is akartuk húzni az időt, így elkezdtük a műsort. Hamar megtelt a terem, mivel nem nagy, kezdtek bemozdulni a fejek. Mutogattak, hogy halk a gitár, aztán az meg fel lett tekerve. Sajnos kevés volt a levegő, így mi is ésszel nyomultunk, de nagyon szépen mentek a dalok. Ügyesek voltunk na! Közben olyan kedvesek voltak géblokék, hogy még egy torta (vagyis kettő, ebből egy a Lacié) is előkerült, hogy elnyomják Gyuszinak a HBD himnuszt. Ez annyira kedves volt, hogy majdnem egy könnycsepp is kiperdült az illető szeméből. De nem! Ezért tiszteletünk jeléül a Brékindulót elnyomtuk, meg a Vérvonalt, szóval mi is tudunk. Aztán jöttek a házigazdák. Vagyis először a Főnök, meg a Tipcsi valamilyen ánplágd blokkal. Az nem szólt szépen. Aztán jött a zenekar, na az már faszán ment! Főleg a Matyi gitárja volt über! Közben a pálinka is elfogyott, de a házigazdánk szerzett! Aranyember! A vihar is megérkezett, szerencsére rövid ideig tartott, így hamar be tudtunk pakolni. Rövid búcsúzkodás, baráti ölelés, és már pöccent is a járgány és indulni Palota! Köszönjük a remek estét, ígéretet tettünk egy újabb koncertre, de tudjuk ez nagyon sok mindentől függ. Ezer hála, strandpapucs és ROKKK!

2017 Április

A felvételeket elkezdtük a dobokkal, persze itt is lesz változás, mert vannak olyan dalok amelyek az epéről származnak, és azokat már a koncerteken is másképpen játsszuk. Szóval fúrás-faragás megint! :) A lényeg, hogy mi olyan régimódiak vagyunk, hogy a dobbal kezdjük, és nem a gitárokkal. Hihetetlen! A koncert májusban lesz Tatabányán, amolyan zártkörű rendezvényen a Babaházban. De ettől függetlenül bárki jöhet! Szóval lesz pálesz meg ROKKK!

2017 Március

Sajnos ebben a hónapban csak két próbánk volt, és volt olyan dal amit át kellett faragnunk, szóval lassan haladunk. Közben megkerestek minket néhány koncerttel kapcsolatban, de szelektálnunk kell, mert a próbákon inkább az album dalaival kínlódunk, és nem a koncertműsorral. Viszont egy koncert már biztos, hamarosan kiderül a dátum is. Addig meg tavasz lesz és ROKKK!

2017 Február

A friss dalokat befejeztük, megvannak a szövegek is. Ugye a No Control már tavaly készen volt, most pedig a Six Key és a Time is Dead lett befejezve. Volt még egy újabb ötlet, de azt elvetettük mert hasonlított valamire. Hehehe. Márciusban szeretnénk elkezdeni a felvételeket, de addig még őrülnek a malmok, meg persze ROKKK!

2017 Január

01.14 Komárom

Persze egész héten fasza kis időjárás volt, de szombatra behavazott, főleg a Bakony. Mi ettől függetlenül úgy döntöttünk, hogy elindulunk. Azért a 81-es út már szép volt, olyan mint a sztárvárszban a fénysebesség. Hehehe. A határon gyorsan áthaladtunk, minden csillivilli volt, főleg a kaszinó világított nagyon. Szép ez a város, már majdnem a Várba is bementünk mert a telefon baszakodott. Aztán megláttuk Monyesz kocsiját, gyors telefon, és már ott is voltunk. Ez a pincehelyiség nagyon meg van csinálva, a pult, a koncertterem, a hangosítás, minden. Az első zenekar már felpakolt, olyan cuccuk volt hogy beszarás. Mi meg addig dumáltunk, ismerkedtünk. Aztán nyolc-húszkor elkezdték az agresszív hácét. Az énekes nagyon kente, mondjuk egy ilyen Maradj Igaz zenekarnévvel kell is. Nem is nagyon húzták az időt, így mikor lerámoltak, mi nagyon hamar belőttük a kamerát, aztán ment is móka! A gitár nagyon megszólalt, de ezen már megsem lepődünk. Kicsit rövidebbre vettük a programot, mivel még két banda volt utánunk. Az emberek is kezdtek közelebb jönni, bár a füsttel most kicsit túllőttük magunkat. De volt már ilyen. Aztán a végén a Slayer dallal búcsúztunk. Köszönjük a lehetőséget, mindenki szuper volt. Gyorsan kipakoltunk, még Mátéval ittunk néhány sört, aztán elkezdték a fiatal titánok, amiből pár dalt meg is néztünk. Imi már járatta motort, így hamar el is indultunk. Szóval ez egy remek este volt, köszönjük még egyszer. Új év, új tervek és ROKKK!

2016 December

BÉKÉS, ÁLDOTT ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!

Gyuszi, Mate, Imi

12.17 Várpalota

A teremben kezdtük a bepakolást mikor Kő telefonált Frenkinek, hogy sajnos a palotai koncertet nem tudják vállalni, mert a hatalmas a köd feléjük, így nem autóznak tovább. Ezt a helyzetet nekik kell tudniuk, tényleg kár hogy nem vállalták az utazást, de ezt az ő döntésük. Most három autóval pakoltunk, mivel rengeteg motyónk volt, pedig a dobot nem is mi vittük. Hehehe. Aztán mire a helyhez értünk sok régi ismerős már lent italozott. Köztük a komáromi fiúk is. Akik már beverték a jégert is. No de szép lassan be is pakoltunk, Monyesz összedobta dobcuccot, majd mi is felpakoltuk a többi szart. Picit vártuk a népeket, meg a jegyszedőt, aki nem érkezett meg, így ingyenes volt a rendezvény. Aztán picivel fél tíz után elkezdték a tresst a srácok. A gitárok megint kicsit vékonyak voltak, de a hangulat azért mindenkit kárpótolt. Nem voltunk sokan, de azért néhány arc mindig előrébb merészkedett, még sörkóstolás is volt. Kupica is folyamatosan próbálta táncra híni a többséget, de azok szigorúan ragaszkodtak az asztalhoz-székhez. Hehehe... Közben még póló is eladásra került, a drága apóstól, akinek aznap volt a szülinapja! Meg is köszöntöttük Höki hívó szavára! Ezután kisebb szünet következett, mert nagy volt a tolongás a kínpadon. Még az énekcuccal bosszankodtunk picit, aztán el is kezdtük a műsort. Jól szólt minden, még a péti arcok is előrébb merészkedtek, azt mondták régen más volt ez a banda. Mik vannak??? Soma unszolására még a gitárt is jobban feltekertük, talán már picit hangos is volt. De senkit sem zavart. Végig toltuk a repertoárt, még egy ráadást is kiharcolt a kedves közönség. Azért a végére tényleg elfáradtunk, ritkán de ez is előfordul. Köszönjük a lehetőséget Hegééknek! Ők mindig partnerek egy jó koncerthez. Az idei évzéró átcsúszott évnyitóra, szóval január második szombatján Komáromban büntetünk! Addig meg karácsonyfa, szilveszter és ROKKK! Szombathely: Sajnos a koncertet nem tudtuk vállalni, mivel a munka az nagy úr. Bocsesz.

2016 November

11.19 Veszprém

Korai indulás volt, mivel itt alacsony a limit. A répcelaki srácok már hívtak is hogy merre, mivel ők hozták a két gitárládát. Aztán persze a cucc is hamar összeállt, hála Monyesznak. Persze mikrofon megint nem volt, de hát láttunk már ilyet. Pasóék röviden beálltak, aztán elkezdték a műsorukat. Jól szólt minden, az emberek is kezdtek lemerészkedni. Volt sok régi ismerős, még egy ital a pultnál is a szülinapos leányzóval. Hehehe. Aztán lerámolás, felrámolás. Sajnos menteközben az egyik kontroll elszállt, de ettől sem szoktunk megijedni. Elindult a füstgép, aztán mi is. Nagyon precíz volt minden, az igazii fanok elől tolongtak. Kicsit szelektáltunk a műsorból, hogy ne csússzunk sokat, de az a vérvonal a végén még mindenkinek kellett. Aztán lerámolás. A komáromi fiúk is hamar összedobták a motyót, jól is szólt minden, mi meg közben a pultnál bandáztunk. A végére volt aki el is fáradt...Tízkor stop, majd kipakolás. Köszönjük Bertinek a lehetőséget, meg a két vendégbandának a részvételt. Ez egy remek este volt! Legközelebb vasmegye, ha mindenki úgy akarja, de addig még ROKKK

11.12 Dunaszerdahely

Az időjárás kicsit átszabta az útvonalat, de egy laza havazás kíséretében átszeltük a Bakonyt. Amikor a 82-es útra tévedtünk majdnem tavasz volt. Persze volt kapcsolatfelvétel, hogy milyen az idő északon, de azt mondták kicsi eső, sok szél. Azt meg úgyis szeretjük. Egy picit még keringtünk a városban, de aztán csak megtaláltuk a helyet. Szinte a komáromi spanokkal egy időben kezdtük a bepakolást. Kezdtek jönni az emberek is, bár azt éreztük, hogy most nem lesznek annyian mint januárban. A sorrenddel volt egy kis macera, de hamar megfejtettük, így mi kezdtük az estét. A kamera is be volt élesítve, de akadtak problémák. Csak akkor ezt még nem tudtuk. Huszonegy-húszkor elkezdtük a sót, ment a füstgép, meg a lámpaerdő. Hehehe. Jól szól minden, viszont a színpadon kurva meleg volt. Néhányszor a pengető is földre került... no de sebaj láttunk már ilyet. Volt pár kedves fiatal, akik felvették a ritmust, látszott, tetszett nekik a muzsika. Aztán integettek, hogy még egy nóta, amiből persze kettő lett, majd elbúcsúztunk. Hamar lerámoltunk, majd némi ital, pár nóta vesztegékből (sajnos a győri arcokat most nem tudtuk megnézni), mert rohanás volt haza. Sajnos a videó egy gombnyomáson múlott, de ettől függetlenül szeretjük a Sólhánter Rockabillyt! Rendes volt megint. Hazafelé óvatosak voltunk, nem volt hóakadály. Legközelebb Szeszprém, ahol valami szülinapi parti is lesz. Addig még cézársaláta és ROKKK! Az új nóta is elkészült, bár még apróbb finomítások lesznek rajta. Ha elkészül hozzá a klip, akkor kitesszük Nektek!

2016 Október

10.15 Pápa

Nehezen indult minden, mert a hét közepén derült ki, hogy lesz a fellépők sorrendje. Aztán a végén egyedül maradtunk, de a kapuvári fiúk beugrottak segíteni nekünk. Köszönjük! Ettől függetlenül csak két kocsival mentünk, de volt már ilyen, ugye? De! Meg persze megint éhes fiúkkal, akik még a bepakolás előtt megrendelték a kaját a szomszédos ételbárban. Hát nem kellett volna. Rengeteg idő elment, így kicsit gyorsan ment a felrámolás a színpadra. Aztán még ilyen sem volt nagyon régen, hogy el kéne kezdeni a bulit, ilyet mondanak. Meglepő. De a helyi arcok eljöttek, meg hoztak friss arcokat is. Szóval itt megint kiderült, hogy ez egy jó koncert lesz. Mortisék közben elkezdték a sót, Csabi megint elemében volt, még a kurva pedál is megadta magát neki. Jól szólt minden, volt beindulás. Nekünk csak annyi feladatunk volt, hogy megfelelő pólót adjunk a vásárlónak, meg ajándék cd-t a friss anyagból. Aztán jelezték, hogy utolsó nóta, hamar elrámoltunk, aztán fel a színpadra. Némi fazon igazítás, aztán megdörrent a cájg! Az elejétől a végéig tömve volt a placc, nagyon jó így játszani, mikor lehet látni, hogy azonos a hullámhossz. Volt persze ráadás is. Ahogy egy ilyen helyen szokás. Köszönjük a támogatást, a lehetőséget Börnibának, Bozsó Tibinek, a kedves közönségnek. Ide érdemes visszajönni! A hónap végén az énekfelvétel is meglesz az új nótához, de addig még szüret, meg persze ROKKK!

10.08 Székesfehérvár

Sajnos itt már az elején gebasz volt, hogy nem tudnak adni jegyszedőt, meg hangosítást, csak készpénzért. Szomorú. Meg menet közben még a plakátolás is elmaradt. Ne legyünk már ennyire régimódi arcok, hogy így akarunk embereket meghívni egy thrash bulira. Mik vannak jesszus??? Pedig fontos tényező ez, mivel kurva sokan leszarják az internet világát, meg a közösségi oldalakat is. Legközelebb több odafigyelést kérnénk! De ezt leszámítva a lendület megvolt. Sajnos Pazóéknak nem volt jó a dátum Tomika miatt. Kár érte. A komáromi fiúk hamar felrámoltak, próbálták belőni a cuccot, csak valahogy a csöves fejek nem akartak megszólalni. De aztán menet közben kialakult a helyes arány. Az emberek is kezdtek beljebb jönni, még tánc is volt. A végére még az énekes pacsirta is felkapaszkodott. Hehehe. Aztán mi is hamar átrendeztük a színpadot. Sokkal szebben is szólt a motyó mikrofonozás nélkül. Belekezdtük a beállós nótával, és mire körülnéztünk szépen megtelt a terem. Aztán jöttek a friss nóták, jól ment minden. Még a kamera is pörgött. Meglepetés gyanánt még egy Kreator nótát is elnyomtunk Monyesznak, aki nagyon élvezte a produkciót. Majd pár nóta még, a vérvonal, aztán pakolás. Majdnem. Mivel ilyen szép visszahívásban ritkán veszünk részt, ezért még egy dalt elnyomtunk a legvégén. Köszönjük Sanyának, Lacának a lehetőséget, talán majd egy másik alkalommal újra. Ki tudja? Következő hétvégén a kedvenc város jön. Szóval Kígyó utca, Sola, Bozsóka jövünk, addig meg ROKKK!

2016 Szeptember

09.17 Répcelak

Tudtuk, hogy aznap ilyen városi ünnep lesz, és bíztunk abban, hogy a kinti buláj után a fiatalok betévednek a rock kocsmába is. Na de csak módjával. Sajnos. Viszont el is kellett készülődni addigra. Persze a pakolás megint nem ment jól, mivel Mátéka csakhogy befért. Gondoltuk, majd visszafelé. De nem ám. Pápáig nagyon szépen ment, de utána voltak szép utak. Meg persze az gyönyörű híd is. Amit visszafelé szenteltünk meg. Na de csak odaértünk. Addigra már Dávidék cucca fent volt a placcon. Gyanús volt már a beállás is, hogy túl sok a fal, szar szögekben, zajos lesz ez. Tudtuk mink. Az is volt. Meg lehet hangos is. De ettől függetlenül jól kenték a fiatalok, főleg Csabi volt elemében, akár egy rokksztár! Az emberek meg inkább csak jöttek mentek. Ez egy ilyen hely. Aztán befejezték, mi is hamar felrámoltunk, próbáltuk megtalálni a közös hangot, de nem nagyon ment. Csúszkáltunk az elején, ilyen káosz még talán sosem volt befelé nézve. Aztán úgy a negyedik szám körül már ráállt a fül, addigra már az emberek is bemerészkedtek. Nem volt hosszú műsör, mivel nem akartunk túl későn indulni hazafelé, de aztán mégis. A Betrayer kicsit maszatolt a színpadon mire elkezdték, de hát megakartuk őket nézni. Jól kenték, főleg ez a Tomi gyerek! Aztán kipakolás, búcsúzkodás, ölelgetés, elindulás. Későn értünk haza, de volt már ilyen, ugye. De. Októberben az első koncert a Nyolcasban lesz, a Vesztegzárral, amit már nagyon várunk. Szóval addig is lombhullás, tanácskáté, meg persze ROKKK!

2016 Augusztus

Mivel az új nóta sem lesz lassú, így ismét Imire bíztuk a dobfelvételt. Remek lett! Bár volt, aki szerint még lehetett volna rajta gyorsítani egy picit. De mivel hárman vagyunk így a kompromisszumkészség is nagyobb. Állítólag. Hehehe. A helyzet az, hogy rövid nóta lett, de mivel szélsebes, legalább az ember keze nem szakad le a nóta végén. Meg persze a szöveg is kimért, be kell osztani majd a sorokat is. A gitártémák is rögzítve lettek a hónap utolsó hétvégéjén. (vagyis ez már szeptember harmadikán volt) Nem volt sok macera, ment minden faszán. Meg még egy kiváló kis házibuli is kerekedett arra napra. De ezt a témát csak diszkréten. Jövő hónap közepén eleget teszünk a répcelaki meghívásnak. Szóval Korona, Karamell meg persze ROKKK!

2016 Július

Mindenki azt hiheti, hogy mivel nem erőltettük a nyári fesztiválokat, semmi sem történik körülöttünk. Pedig de! Az új nóta kapcsán odáig eljutottunk, hogy szinte készre elkészült a dal. Gyors dal lett, sajnos szóló ezúttal is kimaradt belőle. A következős friss nótához már szinte meg tudjuk ígérni, hogy lesz. Tényleg. Gyakorlatilag már mindenki nagyon várja. A szöveg is megvan hozzá, megint kicsit odamondós, de ez nem gond. Csak persze még nincs rögzítve semmi. Viszont egy klip is készül vele párhuzamosan Imi kameraman ötlete alapján. Ötletek mindig vannak, csak van amikor az idő kevés. Szóval a kánikulában is inkább a teremben izzadunk, minthogy a vízparton dülleszkednénk. Hehehe. Hamarosan felvétel, sörkori, meg ROKKK!

2016 Június

06.04 Veszprém

Szombat délelőtt derült ki hogy Mátéka a Stónék énekespacsirtája, pénteken balesetet szenvedett az autójával. Szerencsére semmi baja nem lett a srácnak, de azért kell pár hét mire ezt az ember fija megéli. Nos így egy tehetséges fiatal zirci banda kezdte az estét. Mivel nyomott italárak voltak (és ingyenes volt a rendezvény) így korán megtelt a terem. Az énekesjánynak kellene egy fasza mikrofon, akkor jó is lehetne az egész produktum. Így ez alkalommal Imrénk sietett segíteni, hogy megszólaljon a hang. Aztán ment is szépen a produkció, aki messzebb volt közelebb is merészkedett. Mivel itt szűkös az időkeret, rövidre fogták a fiatalok. Köszöntük nekik szeretettel a segítséget! Aztán hamar összedobtuk a motyót, pici igazítás, aztán megszólalt a tress. Kurvajól szólt minden, szerencsére a cuccunkat bármilyen helyen be tudjuk lőni, így befele és kifele is megszólal a cájg. Jöttek szépen a dalok, meg az emberek is kezdték elhagyni magukat a parketten. Szerencsére a taknak most már nem gyorsulunk fel kétszeresére, és ez így van rendjén. Majd jött Hajnika integetve, hogy akkor legyen már az ő dala, de mi mondtuk hogy nem, előbb jön az utolsó előtti nóta. Tetszett neki. Aztán jött az öldöklő klasszikus. Majd elbúcsúztunk mi is. Köszöntük az estét mindenkinek. Sajnos italozásra nem volt lehetőség, mert két kocsival voltunk. Vagyis a Frenki gyalog, meg a húga is ott dolgozik, szóval neki faszán ment. Most nyári szünet lesz koncert fronton, mert így gondoltuk. Van egy friss nóta amit szeretnénk felvenni, de ezek a malmok lassan örülnek, szóval ki tudja....addig meg medence meg persze ROKKK!

2016 Május

05.07 Várpalota

Sajnos a Cadaveres nem tudta vállalni a bulit, mert Kálmánnak közbejött valami. Így a helyükre egy rendkívül tehetséges helyi fiatalokból álló csapat érkezett. Na de nem szaladjunk ennyir előre! Mire lerámoltunk, Sziszkóék is lent voltak, már csak a dobra vártunk amit az ifjak hoztak. Iszonyat hamar összállt a cucc, pár perc szünet és kezdett is a Pass On Hope! Nagyon jól kenték, volt mozgás ezerrel. Szilárd volt a hangmester, nagyon sok kedves jelzővel illetett minket. Köszönjük! Mivel a dobosuk búcsúbulija ez a koncert volt, még egy ráadás is belefért, meg egy szülinapi köszöntés a tésijánynak! Aztán jöttünk mi, nagyon jól belőttük a motyót, szépen szólt minden. Az emberek is kezdtek betérni a cigiszünetből, igy a hangulat is fokozódott. Megint rendkívül pontosak voltunk, de ez már egy bevett formula a mi esetünkben. A vérvonal hallatán még a vendégbandák tagjai is bemozdultak. Ez egy remek koncert volt. Majd utánunk teljes felszerelés csere a színpadon, mert a fiatalok koncerten tesztelték az új cuccukat. Van ilyen. Jól ment a sztori, főleg a bőgős gyerek nagyon ügyes, meg a dobos is. Hehehe. Közben mi elpletykáltunk a régi ismerősökkel, némi ital társaságában. Ez is remek este volt, köszönjük a lehetőséget Hegééknek! A tavasz utolsó bulija Szeszprémben lesz. Mert indul a nyár, fürdőgatya, strandpapucs, fesztivál, meg persze ROKKK!

2016 Április

04.30 Ajka

Juci már jó pár éve piszkálta Frenkit, hogy valami közös buli kellene velük, aztán lett belőle ez a fesztivál. Amikor már kezdtünk képbe kerülni, láttuk hogy ez furcsa koncert lesz. Menetközben kiderült, hogy egy kedves ismerősnek a negyvenedik szülinapja lesz, aki 15 évig ebben a zenekarban dobolt, szóval nem volt para. Sajnos a szombati meló miatt pár zenekarról lecsúsztunk, de helyette volt virsli meg sör. Egész frankó cucc került fel a deszkákra, biztunk a remek megszólalásban. Hamar felrámoltunk, mivel időlimit volt aznapra. Más volt mint valami klubban, de egész jól kentük, talán kevesebb mozgással. Talán mások is voltunk a többi zenekarhoz képest, de a közönség jól vette a lapot, jöttek szépen közelebb. Most egy rövidebb műsort csináltunk, de ide ez pont elég volt. Köszönjük a lehetőséget, Juciéknak meg puszipacsi! A következő buli szülővárosunkban lesz, tehát addig májusfa meg ROKKK!

04.16 Baja

Egy szívélyes meghívásnak tettünk eleget, de kicsit el lett kapkodva az utazás. A bulit szervező gitáros Csabi kórházba került, a társai meg nem voltak top formában. Mire odaértünk a helyszínre, senki nem volt ott. Nyolc óra helyett fél tízkor kezdtek pakolni a srácok, persze semmit nem tudtak amikor kérdésekkel rohamoztuk őket. Volt pici türelem, de aztán elfogyott. Aztán úgy döntöttünk, hogy nem akarunk másodiknak játszani éjfél körül, így elindultunk hazafelé. Sajnáljuk a szituációt, de nem volt más választás. Legközelebb majális, fesztivál, meg persze ROKKK!

04.09 Pápa

A történet azzal indult, hogy a Betrayer sajnos lemondta a bulit, de nagyon hamar találtak helyettesítő bandát. Ezer hála. Ismét két autóval mentünk, mert énekcuccot kellett vinnünk, de volt már ilyen, ugye. Hamar berámoltunk, összeállt a színpadkép, aztán vártunk. Az északi fiúk is megérkeztek, aztán a dob is a helyére került. A mexikó srácok időben kezdtek, amiből csak részletek vannak meg, mivel a jegyszedés feladata ránk hárult. Meg a mörcspult is megindult, szóval keveset láttunk belőlük. Viszont amit igen, az nagyon fasza volt. A programuk szükre szabott volt, de igy Dávidéknak sem kellett kapkodni. A Mortis is ügyes volt, eddigre már a terem is megtelt a helyi rokkosokkal. Ők is tartották a tervet, így mi is nyugodtan áttúrtuk a színpadot. Mire elkezdtük a terem fullra megtelt, ez nagy öröm volt számunkra, annyira kellett. Jól is ment a só, voltak kivánság-nóták is, de mi ilyenek vagyunk. Mint valami önök kérték. Hehehe. Volt egy kis ráadás a végére, amivel már a limitet szántottuk, de itt ez belefért. Köszönjük a lehetőséget, Tibi sokat segített megint. Legközelebb Baja, halászlé, meg ROKKK!

2016 Március

Sajnos a két márciusi bulit nem tudtuk vállalni. Reméljük nincs harag, ősszel pótolunk! ROKKK

2016 Február

02.27. Csorna

Mivel ez a buli egy hetet tolódott, kicsit kockázatos volt az utazás a hó vége miatt, de tudtuk két ilyen remek bandával nem lehet gond. Mire odaértünk a srácok már szinte mindent lepakoltak, már csak Frenki cucca volt vissza. Tomi is hamar belőtte a cuccát, néhány kiváló pergőhangzás, és már kezdtek is Pasoék. Nagyon jól szóltak, lehet a pincehelység miatt, szépen ment minden. Kicsit rövidebb volt a műsör, mint múltkor, de mindenkinek tetszett. Aztán felpakoltunk mi, volt egy kis helyreigazítás, majd el is kezdtük. Mi is jól kentük, még a füstgép is beindult. Lehet hogy ezt nem kellet volna, mert annyira pici ez a terem és levegőtlen, hogy az ötödik nótánál abbahagytuk a programot. Sajnos nem lett jól körüljárva a dolog így mi úgy voltunk vele, hogy nagyjából ennyi fér bele. Dávidék viszont még bevállaltak egy rövidebb programot, kábé tíz nótával, ami már az extrém sport kategóriába tartozik. De hát ők fiatalok, bírják akár reggelig is. Hehe. Még a buli után egy kis tanakodás, hogyan, merre, aztán elstartoltunk szép finoman. Akik eljöttek azoknak köszönjük, hogy ennek ellenére is, legközelebb máshogy, máshogyan. A március is most bonyolultabb, de addig még tavasz, kokárda és ROKKK!

2016 Január

01.09 Dunaszerdahely

Hát ez az év is elkezdődött. Így év elejére jött egy meghívás, hogy legyen egy tress csapás Dunaszerdahelyen. Nagyon örültünk neki, mivel még a Vesztegzáras fiúkkal eddig nem játszottunk. Hamar összerámoltunk a teremben, majd Kádárta felé vettük az irányt. Mátéka még a fürdőben tevékenykedett, de azért egy laza hajszárítás után már gördült is az autó tovább Dudar felé. Ott egy brutális hamburgert csaptunk befelé, de közben a híradóban csak a negatív hírek mentek, hogy milyen veszélyesek az utak. De eddig sem voltak azok, így léptünk tovább Győr irányába, majd onnan Dunaszerdahely! A klub az valami zseniálisan van megcsinálva. A főnök elég jó hangcuccot dobott össze, meg mire odaértük Monyeszék már be is lőtték a cuccot. Mi így a pult felé vettük az irányt, ahol a csapolt sör remek volt! Aztán hamar berámoltunk, felraktuk a zászlónkat, majd fél óra múlva el is kezdtük a műsort. A fiatalok nagyon lelkesek voltak, kábé annyira élvezték mi. Bár nálunk gyorsabbak voltak a nóták, nem foglakoztunk a taktal. Hehe. Jól szólt minden, szinte a teljes repertoár terítékre került. A blódlájnnál azért még volt egy utolsó vadulás. Majd átadtuk a terepet a spanoknak. Ők is hamar belecsaptak, jól kenték nagyon! Mi meg a pultnál. A végére kicsit elfáradtak népek, mire befejezték már nyugi volt. Még egy baráti ölelés, néhány cédé, majd indulás haza. Még az énekes pacsirtát is eldobtuk Győrbe, mert ott lakik. Köszönjük a lehetőséget, minden fasza volt! Most lesz pár hét szünet így tél elején, aztán februárban Csorna, Valentin, meg persze ROKKK!

Közben ide a comos oldalra kikerültek a friss dalok, hallgassátok szeretettel! Békés, Áldott Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

2015 December

12.19 Várpalota

Mire mi leértünk a helyhez, addigra már a tébányai srácok már lent matattak. Nagyon tetszett nekik a hely, bíztunk benne a nézőszámmal sem lesz gond. A mi cuccunkat is lesegítették, majd összerámolás, közben Roli is beszaladt a dobjával. Viszonylag hamar összeállt a cucc, már csak az énekmotyó volt hátra Lacika keze által. Közben az emberek is kezdtek lejönni, de az ígérgetés ellenére is kialakult a placc. Mire a garázsfiúk elkezdték nem volt probléma. Jól kenték, főleg ez a bőgős gyerek volt ügyes. Állandóan varrjál valamin, hehe. Aztán jött az Azen, akiknek most körülményes volt a cuccolás. Meg is lepődtünk, hogy ez most szándékos, vagy sem. Nem derült ki. Aztán negyven perc után elkezdték a hácét, ami most jó szólt. Bár Csabit nem kellet volna bevetni abba pár számba, nem volt sok értelme. Mindegy ez az ő dolguk. Viszonylag hamar be is fejezték, hogy ne legyen nagy tolódás. Nekünk megint a gitárkábel szarakodott már az elején, de Mátéka megoldotta. Jó hangulat volt, akit érdekelt az előre jött, élvezték az emberek koncertet. Mi is szépen játszottunk, pontos volt minden, a felvételeken is látszik – hallatszik. Ugye. Rövidebb műsort toltunk, ne legyen gáz a zirci tökiknek. Akik viszonylag hamar toppon voltak, ment a zúzás ezerrel, olyan volt hogy nem nagyon akarják abbahagyni. Na még egy, még egy, még egy. Még valaki Sepu számot is akart tőlük, de azt nem ismerik. Hehehe. Na de aztán a Bruszt úgy kellet lesegíteni, hogy be találjon a laktanyába aludni. Volt már ilyen ugye. Köszönjük a résztvevőknek, sajnos most Palota erről szól. Ándergránd van. Nemsoká fenyőfa meg pezsgő, talán az új epé is kikerül, de addig még ROKKK!

12.12. Veszprém

Mire mi beértünk, addigra Steinpapa már lepakolta cuccát, igaz megvoltak rá az emberei. Aztán mi is kerestünk még egy Mátét az énekcucc végett, közben Árpi is befutott. Hamar összeállt a motyó, szépen szólt az énekcucc, egy hasonló jó lenne a helynek is, nagy segítség lenne. Közben az emberek is kezdtek leszivárogni, rengeteg rég nem látott arc. Volt öröm és meglepetés. Berti is alig bírta a pultnál, annyira ittak a vendégek. Az Éjfény meg el is kezdte a műsorát, hangos is volt picikét. Még egy megemlékezésre is futotta a statik gyereknek. Még egy ráadás, de nem volt probléma, mi is hamar összerámoltunk. Az első nótánál még egy kábelcsere is beakadt. De volt már ilyen ugye? De. Szépen mentek a dalok, pont leszartuk a metronómot, gyors volt minden, de kit érdekel, mi így szeretjük. Még a jelenlévő Frank szülők is élvezték! Volt két feldogozás. Mikor Berti előreszaladt, de kicsit kormozott, sosem megy jól az órája. Így még egy olyan nóta előkerült, amin a dobos és bőgős span is meglepődött, de szépen ment! Ez volt a ráadás, akiket Dusty vezényelt le, hogy akkor vissza-vissza! Köszönjük szépen a remek estét, köszi hogy ennyien. Még a palotai záróakkord van hátra négy bandával, de addig még sajtreszelő és ROKKK!

2015 November

11.27 Székesfehérvár

Megint egy pénteki nap, a hónap végén, ráadásul Azen nélkül. Szóval ezek nem voltak olyan kecsegtető tényezők, de mindegy, mégse a világ végére kellett autóznunk. Amikor odaértünk a teknika emberei már pakoltak felfele, meg Sándor állt a kapuban, vigyázva a rendre. Aztán befutott a másik két banda is. Hangemék hamar felcuccoltak, Máté is összedobta a motyóját. Mi közben italozni kezdtünk, ami későbbre nem volt annyira jó ötlet. Főleg aki nem bírja, annak. Azért csak kezdtek betalálni az emberek, aztán a zirci arcok el is kezdték a sztorit. Jól szólt minden, bár Kubi nézet néha, hogy a két gitáros gyerek nem mindig találja el a témát. Hehe. Utánuk jöttek a fehérvári srácok, tök jó volt amit toltak, csak lehet többet kéne próbálni, akkor érettebb lenne az egész muzsika. De azért fasza volt! Aztán jöttünk mi, nekünk most nem ment annyira szépen. Sajnáljuk. A végére azért csak belendültek az arcok a lájer feldolgira, ott nem volt probléma. Köszönjük a lehetőséget, Sanyának pacsi! Legközelebb szeszprém kicsit mikulás után. De addig még ROKKK!

11.14 Bánd

Menet közben derült ki, hogy az ajkai helyszínt kivették a Hornetes fiúk alól, így Atesszal és Gyuresszal dumáltuk le ezt a gyönyörű hétvégét. A klub az úgy be van rendezve hang -és fénymotyóval hogy az valami írdatlan-ka. Mindenki időben érkezet, hamar összerámoltuk a cuccot. Tóték szépen beálltak, kivéve ezt a Lacit, mert ő a pultnál pálinkázott az egyik gitáros gyerekkel. Na aztán el is kezdték a műsort, szépen szólt minden, mi meg közben kikértük a rencspidzát. Az is brutál volt, ami Imrén kifog az az. Jó ötven percet játszottak a spanok, aztán lerámoltak. Ezután mi is hamar beálltunk a nyitó nótánál. Nekünk is remekül szólt minden, ez kiderült a lelkes tapsolásból. Mert ugye ez szinte ilyen kis családi rendezvény volt, meg még néhányan a faluból. De ez sem probléma. Az idő rövidsége miatt egy karcsúbb blokkot toltunk, de azt frankón. Hehe. Aztán jöttek a Hoddogék, akiknél Atesz is penget. Volt sok feldolgozás, meg egy Falanga nóta is. Ment minden, ahogy kell, még volt olyan is, aki a közönség soraiból el is fáradt. De hát volt már ilyen ugye, nem, de! Köszönjük a szíves fogadtatást, a rengeteg pálinkát, meg a sok jó szót! Hóvégén a nyolcas, van akinek huszonhét, de addig még ROKKK!

2015 Október

10.31 Zirc

Volt egy kis kavarodás kocsi ügyben, de aztán a kádártai különítmény saját géppel jött. Ja meg azon is, hogy be kéne öltöznünk, de aztán ezt nem tettük meg. Viszont mikor megérkeztünk nekünk már megvolt a nyertesünk, aki egy vadonás új SM póló tulajdona lett. Gratulálunk még egyszer! Mondjuk nagyon jó jelmezek voltak, ügyesek ezek az ifjak. A színpad is faszán összeállt, mire feldobtuk a cuccunkat. A büfé viszont nem nyitott még ki, így a Gulyás felé vettük az irányt egy jó sörre. Nagyon kellemes hely, egy csodaszép cserépkályhával a közepén. Aztán a csocso kimaradt, mert úgy gondoltuk, hogy mire leérünk már kezd is az első banda. Nem kezdett. Persze sör, rötyi, cigi, nagy nehezen beállás, majd rajta! A trió egész jól kente, bár a gitárcucc kicsit kopogott. Meg persze a monitorral is akadtak gondok, volt némi gerjedés. A végén a Sugart elnyomták, a jelenlévő cukrosbácsik örömére. Aztán jöttünk mi! Hamar beröffentettünk, de nálunk is gond volt a gitárládával. Facsiga már a haját tépte, ezen már csak az alkohol tudott segíteni. Segített is. Kicsit csúsztunk a kezdéssel, de nálunk ilyenkor mindig a rövidített műsor megy, hogy ne legyen kibaszás a többiekkel. A fiatalok is szépen beindultak, ment még a pógó is. A vérvonallal zártunk, hogy még a kint italozó fiatalok is betérjenek. Remek volt. Köszöntük. Aztán bepakolás az autóba, rövid eszmecsere a hangem-próbateremben, némi ital Szaló mesterrel, belenézés a soproni arcok bulijába, majd tűz haza. A házigazda koncertje sajnos most kimaradt, tényleg bocsesz. Köszönjük a bulit a zirci spanoknak, akikkel novemberben újra. De addig még a legveszélyesebb tizennégy Bándon a rencsen. Szóval sarló az nem, viszont ROKKK!

10.09 Sárvár

A pénteki nap miatt nehézkes volt az indulás, meg persze valami torlasz is volt a nyolcason az esőben. De még időben megérkeztünk. A másik két banda már ott várt minket a kapuban, szóval gyorsan ment a lecuccolás. Ez a pinceklub valami csoda! Nagyon jól meg van csinálva, jó hangcuccal, finom büfével! Ákosék hamar összedobták a dobot, majd Imre is elrendezkedett. Volt egy rövid beállás, egy kis ital a pultnál a szülinapos jány egészségére, aztán rokkk! Tök jól szólt mindenünk, kezdtek a fiatalok is lemerészkedni a pinyóba, bár lehet a jegyár kicsit magas volt. Úgy voltunk vele, hogy a magunk részéről nem húzzuk el nagyon a dolgot, a legjobb nótáinkat játszottuk, vagyis azoknak a felét. Hehehe. Aztán felrámolás, még némi ital a Wadkörte alatt, aztán búcsúzkodás, mert a Frank gyerekeknek sok volt lőré. Sajnáljuk, hogy a szelfi fiúk kimaradtak, a péntek az mindig rázós nekünk, legközelebb bepótóljuk! Nem álltunk meg sehol, csak Kádártán, aztán irány a terem. A hónap utolsó napján a zirci ifiházban lesz ünnep, addig meg halóven meg persze ROKKK!

10.03 Nagymegyer

Eleve úgy indultunk, hogy lehet lesz fennakadás a határnál, de kiderült ott, hogy semmi gigszer sincs. Viszonylag hamar meg is érkeztünk a klubba, a korai óra ellenére jól eldumáltunk hármasban. Aztán befutottak a tébányai arcok, majd nemsoká az újvárosiak. Kezdtük összedobni a motyót, mire szállingóztak a régi ismerősök is. Kis csúszással Bölckyék belevágtak a műsorba, jól ment nekik, mivel egy nappal korábban is zenéltek. Közben azért néhány borovicska is fogyasztásra került a bárpultnál. A kedves vendéglátóink ismét szendvicset, meg hatalmas adag sült krumplit tálaltak fel. A garázsfiúk alig akartak felmenni a színpadra is. Hamar összerámoltak, szépen szólt minden. Főleg ez Tibcsi volt elemében, remekül szólózott. Még egy közös énekeltetés is belefért Zoli mesternek! Aztán jöttünk mi, ment a füstgép ezerrel, meg a gyönyörű dalok. Kiskuzin meg csak rakta a behert az erősítőre, a sör mellé! Ilyet se láttunk még! Volt ráadás, mert követelték, még a belső teremből is kijöttek az emberek. Jó hangulat volt, na! Aztán rámolás a kocsiba, pacsi a fiúkkal, még valami a pultnál a ház urával! Majd indulás. Köszönjük a lehetőséget a Big Man teljes csapatának, a főnöknek, a naptestvérnek a fotókért, a két vendégbagázsnak, Sziszinek meg az egész haveri körének. Jövőre újra! Kilencedikén meg termál kristály, meg persze ROKKK!

2015 Szeptember

09.19 Komló

Rengeteget tekertünk aznap, mert Iregszemcsének vettük az irányt. Meg a két hurosbetyár még a másnappal is küzdött. De volt már ilyen, nem? De! Már kicsit be is sötétült mire a Zrinyihez értünk, de a cucc már a színpadon volt. Aztán mi is hamar beszórtuk a motyónkat. Volt néhány régi ismerős, volt aki nem is tudta mi van most velünk. De most már tudják. Közben a kanizsai fiúk el is kezdték a muzsikát. Nagyon jól játszottak, pedig csak két gitáros, meg egy szintis-énekes volt fent. Hamar el lehetett kapni a fonalat, tök jól ki voltak találva a témák. Marhajó, hogy el tudtak jönni. Aztán jöttek a házigazdák, akik laza ötven perc alatt össze is rámoltak, és meg is szólalt a cucc. Kicsit furcsa volt a zene, olyan volt mintha sok lenne benne az impro. Az énekeske meg trüközött folyamatosan a moduljával, tágítja a határait. Amúgy rendben ment minden, volt is nagy hangerő. Mi olyan fél tizenkettő körül kezdtünk, egy beállásos számmal. Kezdtek bejönni az udvarról az emberek, akik el is kapták hamar a lényeget. Még Misi, a spártahős is bejött, mozdította a buksiját. A vége felé annyira jól kentük, hogy nem akartak leengedni, még egy ráadás is belefért, éneklősen. Aztán hamar összerámoltunk, némi pizza az autónál, kicsi pálinka is hazafelére, aztán start az autópálya irányába. Onnan fentről valami borzasztó szép Pécs! Majd rá az emhatosra, és irány Pest. Olyan vihar kerekedett a végére, hogy biza. Rá a nullásra, majd emhét. Na nem volt semmi. Köszönjük a lehetőséget Tekunnek, meg a két bandának, remek volt minden. Legközelebb szlovákia, a Big Man, ami nagyon szép kocsma. De addig még szüret meg persze ROKKK!

09.12. Sopron

Sikerült összerántani egy őreg kutya verziót, így két thrasher bandával toltuk aznap. A Hornet kezdett, akik általában ragaszkodnak az egy óra játékidőhöz. Most talán csak ötven perc volt, de remekül tolták, főleg a stendápot az énekespacsirta. Aztán jöttünk mi, így volt megbeszélve. Nagyon jól szólt a motyó, de ez most már védjegye a bandának. Hibátlanul játszottuk a számokat, volt is örömködés. Végül a vérvonallal le is zártuk a sztorit. Majd jöttek a répcelaki huligánok, akik úgy játszottak mintha a Slayer elött lennének. Pontos volt mindenki, főleg a Tomi, aki még a Sodomba is beférne a stilusával. Nagyon jól kente. Volt némi Death feldolgozás, maximális hozzáértéssel. Aztán befejeződött a bulijuk, mert nem próbálnak így nem volt több nóta. A kipakolás volt vissza, meg némi sörözés a pultnál. Meg néhány kép is. Hehehehe. Legközelebb Komlón csapatunk, de addig még árpa és ROKKK!

2015 Augusztus

08.27 Alsóörs

Egy verőfényes csütörtöki napon érkeztünk meg az Európa Kempinghez a Zorall Sörolimpiára! Tök jól ki volt találva minden, csak az volt a baj, hogy közel volt egymáshoz a két színpad. De nekünk ez nem okozott problémát, hamar letelepedett a család. A mi feladatunk az volt, hogy fél hétkor kezdjünk a kis színpadon. Hamar odarámoltunk, amikor szóltak felcuccoltunk, aztán el is kezdtük a programot. Nem voltunk sokan, de nagyon ügyesen játszottunk. Negyven perc után lerámoltunk, aztán még körbenéztünk jól. Kowát próbáltuk meglesni, csak az volt a baj, hogy túl sok benne az elektronika. Na de sebaj, éjfélkor elindultunk haza. A többi napon is lent voltunk immel-ámmal, semmi probléma nem volt. Jó volt minden. Köszönjük Hangyának meg Andinak a lehetőséget! Legközelebb Sopronba leszünk, de addig még sulikezdés, meg persze ROKKK

2015 Július

07.25 Szigetszentmiklós

Mivel Zozo nem jelezte, hogy jön-e a klubba, attól mi még elindultunk. Mire a teremnél bepakoltunk, már viharossá vált a szélmozgás, na és, láttunk mi már ilyet. Aztán mikor a kútról startoltunk, már esett is kicsit. Aztán mikor a Pajorhoz értünk már akkora vihar volt, hogy bizony az autó kettesben ment. Iszonyat mennyiségű víz esett. Mire viszont kiértünk a pályafeljáróhoz ott meg már semmi, gyönyörű idő. Hamar feltekertünk, aztán rá az egyetlen egy nullásra, onnan pedig lefele Halásztelek körül. Mire beértünk a városba ott meg kisebb tavak voltak. Az nem volt semmi, még a Fordról is valamit letépett a víz. Aztán a klubnál már ott voltak az újvárosi arcok. Szivélyes fogadtatás, majd mi is bepakoltunk hamar. Nem sokkal ezután a helyi erő be is állt, majd pici szünet után elkezdték a műsorukat. Ekkor futott be a Szegedi klán, hatalmas öröm az arcunkon! Tudtuk, hogy ez egy remek este lesz! Az első banda még egy bonjovi nótát is eltolt nagyon édesen. Aztán rövid cuccolás, mi is beálltunk, majd elkezdtük a programot. Nagyon jól ment minden, még a kedves közönség is belelendült. Vikusz kérésére még egy pantera dalt címét is bemondtuk, aztán jött néhány feldolgozás. Kettő. Aztán nem akartuk húzni az időt, nehogy kerékbatörjenek, mert időlimites volt a rendezvény, és még volt egy banda! A börnifiúk is hamar felrámoltak, el is kezdték a metált. Náluk is jól szólt minden, nem volt probléma. A vége felé még egy kedves vendégük is volt Lőrincz Tibi, aki hatalmasat énekelt! Jó passzban van, szerencsére. Közben mi azért mulatoztunk picit, Szeszéékkel nem nehéz. Be is pakoltunk, majd lassan elbúcsúztunk azoktól, akik végig kitartottak. Köszönjük a lehetőséget Blöckynek, hálásak vagyunk! Augusztusban egy koncertünk lesz a Sörfeszten, talán addigra a három nótát is készre csiszoljuk. Addig meg újkenyér, meg persze ROKKK!

2015 Június

06.23 Megyer

Annyira kevés cuccal indultunk, hogy ilyen még nem volt. Nagyon alap fesztiválcucc, mindenki örült. Kár hogy szar idő volt, meg kedd, de minket ez sem vetett vissza a megyeri kirándulástól. Mire odaértünk, az entalpiás srácok piával vártak minket, volt aki mert is inni abból a pálinkából. Hehehe. Aztán már csak arra lettünk figyelmesek, hogy a Hornet zenekar gyalul a színpadon. A monitor nem volt a toppon, de láttunk már ilyet. Rendes blokk volt egy órával, Petike is mesélt szépeket. Aztán lerámolás, és jöttünk mi. Volt egy rövid beállás, majd elkezdtük a műsort. Tök jól szólt minden, még a monitor is, ez főleg Imre arcán látszott. Mi is sokat játszottunk, meg volt rá a keret. Kezdtek az emberek is közelebb merészkedni, főleg mert addigra már az eső is elállt. Aztán puszipacsi elbúcsúztunk. Köszönjük a lehetőséget, minden remek volt, főleg a bográcskaja. Júliusban egy bulink lesz, de addig még csúszda, meg persze ROKKK!

06.13 Veszprém

Sajnos az előzetes tervek szerint a nagy melegre való tekintettel, számolnunk kellet azzal, hogy most kevesebben leszünk mit egy fél évvel ezelőtt. Mire odaértünk, addigra már Steinpapa is megjelent a dobcuccával, így ügyesen lepakoltunk, összerámoltunk és vártunk. A kanizsai fiúk több irányból érkeztek, főleg a basszerosgyerek, aki motorral jött a háerdéfesztről. Holi kívánsága szerint Imi belőtte az énekmotyót, majd el is kezdték a programot. Jól szólt minden, most jobban is kenték a tökik. Olyan volt minta próbáltak volna, de nyilván nem. Negyven perc után lejöttek, hogy a veszprémi hősök is elkezdhessék a bulijukat. Rövid időn belül összeállt a kép, talán kicsit hangosak is voltak, amiből visszább is vettek később. Főleg ez a Rojcigyerek volt elemében, a jó ég tudja mitől. Biztos vadkanra ment az éjjel. Éjfényék is szűkre szabták, az itteni idő rövidsége miatt. Nálunk is hamar beállt a cucc, de nekünk is szelektálnunk kellett néhány nótát. Mikor a pultból integettek, tudtuk két nóta maradt csupán. Azt meg az előrejött haveroknak szántuk. Köszönjük az estét Zsoltinak, meg azoknak akik lent voltak. Hamar kirámolás, némi eszmecsere, majd tűz haza! Pár nap múlva pedig Megyeren leszünk a sümegi metáltestvérek meghívásának eleget téve, mivel akkor ünneplik a húszas évfordulót. De addig még krajcár meg ROKKK!

06.06 Balatonfüred

Mire mi az udvarba értünk addigra már az ajkai spanok szinte mindent becuccoltak a terembe. Csupán csak a basszusmotyó volt hátra, amit Mátéka berángatott. A Kanizsai arcokról csupán annyi infónk volt a parton riogatnak félmeztelen, s ezeket a képeket posztolják. Amikor kilencet csattant az óra, a Hornet elkezdte az egyórásra duzzasztott műsorát, addigra a Réré arcok is megjöttek. Nagyon jól kenték, precízvolt minden. Petike még tíz előtt öt perccel kijelentette, hogy még van egy számuk, ami közel negyedórás blokk lesz, de nem lett. Hamar lepakoltak, és Mikiék meg fel. Kicsit kusza volt a program, nyilván a sok stendápnak, amit nekünk céloztak. De mi vesszük az ilyen poénokat. Tizenegyre be is fejezték, így mi is rendkívül hamar felpakoltunk. A füstgép is beállt, ennek főleg a fotós papa örült nagyon. Jól szólt minden, bár lehettünk volna többen. Mi is sokat játszottunk, még a dájing is előkerült. Köszönjük a lehetőséget Katinak, jövő héten Szeszprém, meg persze ROKKK

2015 Május

05.23 Várpalota

Időben érkeztünk lefelé, nem volt semmi kapkodás, még a TMS fiúk is leértek segíteni. Aztán megjöttek a zirci spanok is, ők sörökkel melegítettek. Nem volt nagy tumultus, de ez nem volt probléma mire Lackóék elkezdték a brutalizálást. Nagyon frankón szólt minden. Amit terveztek programot leadták, még egy köszöntés is belefért. Aztán jöttünk mink, Mikivel is kisegítve néhány nótában. Kicsit a beállás miatt csúszott a kezdés, de megdumáltuk hogy szelektállunk néhány számot. Nálunk is jól szólt minden, Mátéka még az asztalokat is igénybe vette. Hehehehe. Az utolsó két nótánál indultak be nagyon az emberek, kurva jó volt látni! Aztán hamar lerámoltunk, mert jött az öt fősre duzzadt Jancsigép! Náluk is jól szólt minden, bár még egy szintis, meg egy plusz énekes bevételén el kellene gondolkodni. Még itt is mozdultak a népek, senki nem volt fáradt. Kubi nagyon nyomta, nagy dumás a srác. Amikor vége lett a bulinak, még szólt a zene gépről, főleg a metál klasszikusok a kilencvenesévekről. Köszönjük a részvételt, legközelebb meg Balcsipart, fecskegatya, meg ROKKK!

05.09 Nagykanizsa

Régen jártunk már erre, de a baráti invitálásnak köszönhetően elfogadtuk a meghívást. Viszonylag hamar letekertük a kilóméterket, s mire a helyszínre értünk a fiúk már mindent be is rámoltak. Sőt Misiék már a szinpadon álltak be. Kezdtek jönni az emberek is, bár a Medgyaszay nagyon nagy placc így kevésbé látszott. Aztán a TMP el is kezdte a muzsikát, már néha grájndba oltott metál volt ez, ügyes kis maszkokkal. Közeben a Mikiékkel firtattuk az időt, némi sörörzés közepette. De rövid időn belül jöttek is a deszkákra aprítani. Jól kenték, jól is szólt minden, főleg az a szent vezír volt elmében elől. Aztán közben mi megvitattuk melyek lesznek azok a számok, amiket a treklistából játszani fogunk. Mire a RR végzett mi is készen álltunk a bevetésre. Nálunk is jól szólt minden, még talán a füstgép is lemerült a program vége felé. Ment némi sztendáp is, de csak módjával. Miután befejeztük a bulinkat, hamar kipakolás, aztán még valami hamburger is szóba került. Igy elmentünk a város egyik legjobb helyére, ahová tényleg kellene szervezni valami koncertet, mert oda érdemes. Majd elbúcsúztuk, mert tudtuk hosszú út vár még ránk. Két hét múlva Palota, ami ingyenes rendezvény lesz, mert Alfa feszt, meg ROKKK!

2015 Április

04.18 Tatabánya

Picit elkavartunk Gánt után, de aztán hamar megleltük a régi egyest. Volt forgalom faszán. Aztán a városba érve viszonylag hamar megtaláltuk a Sárberek lakótelepet. Ahol egy fiatalembert megkérdezvén azt a választ kaptuk, hogy "én itt lakom harminc érve, de nem tudom mi ez a hely amiről beszéltek". Nos pedig a klub mellé parkoltunk, melynek ajtajában Misi várt minket. A minimál cuccunkat bepakolva arra a következtetésre jutottunk, hogy látogassuk meg a jueszé hamburgerest. Na kérem, szépen megvan csinálva a kajálda és az étel is remek volt. Mire visszatértünk már Szoszoék tolták a hácét, legalábbis olyasmi metál volt. Persze Jedo mester pálinkával invitált, de csupán a főnök ivott a torokbántalmakra panaszkodván. Kettőt. Közben ment a jelzés, hogy pakolhatunk, melyből egy hangos beállás is kikerekedett. Addigra már szépen megtelt a harmincnégyzetméteres helység. Mindenki tudta mire számíthat tőlünk és meg is kapták. Nagyon jól szólt a motyó, talán kicsit hangos is volt ide. Tizenegy nótát pörgettünk, megfelelő elánnal, némi dumával fűszerezve. Volt jópár régi ismerős, akik örömködtek velünk, tényleg jó buli volt. Aztán átadtuk a placcot a garázsmetálnak, amely a hevimetál alfája és omegája egyben. Nagyon jól kenték a skacok, de nekünk sajnos mennünk kellett, így a végét már nem vártuk meg. Köszönjük ezúton is a lehetőséget Misinek a szervezéséért, a cuccért, meg a Jedónak a klubbot. Puszipacsi, reméljük jövőre újra! De addig még májusfa és ROKKK!

04.11 Pápa

Imivel ezúttal is fullra raktuk a gépsárkányt, persze úgy hogy még Frenki a kishúgával hátra bepréselje magát Kádártán. Na volt is örömködés! Aztán haladtunk tovább a nyolcason egy darabig, majd utána az elágazó, onnan húszperc a Klastrom. Pici kavarás megint volt, mert ez egy olyan hely. Hejjjjj! Gábor mester már szinte bepakolt, csupán Máténak a motyója volt hátra. Aztán megjöttek a reális arcok, minusz az énekespacsirta, aki Fehérvárról érkezett meg kicsit később. A kezdés elött három perccel. Persze Tibcsi nem tudott jönni, így a jegyszedést magunk végeztük. Megint jól szólt minden, főleg a boncsovis pólós gyerek kente piszkosul. Nem húzták az időt, így mi is időben kezdhettünk. Sok régi ismerős eljött, akik nagyon élvezték a bulit. Meg persze volt pár friss arc is, akik cd-t követeltek a végén. Jól szólt minden, ügyesek voltunk megint. A levegő hiánya miatt ésszerű blokkot toltunk, így nem csúszott a buli sem. A sztonbléd is hamar berámolt, mi pedig szolíd italozásba kezdtünk. Volt itt Zsolt, Gyula, Tibor, meg némi unikum. A cuccaink egy részét el is kavartuk, de minden előkerült. Arnibának ezer hála, Tibinek is pacsi a szervezés végett! Köszönjük! Egy hét múlva leszpálesz Tatabányán, de addig még tabajdi, meg persze ROKKK!

2015 Március

03.21 Dunaújváros

Sajnos mivel a koncert hó végére esett, így óvatosak voltunk a koncert kapcsán. A tatabányai srácok már lent voltak mire megérkeztünk, meg a teknikus bácsi is, csupán Szakiékra vártunk egy keveset. Mivel a színpadra rámolás is csúszott, így majdnem egy órás késéssel kezdett a Gblok. Jól szólt minden, bár a prolúdot nem kelett volna Misinek eltekergetnie. Mentek a virga szólók, meg a hevimetál. Aztán rövid átszerelés után jöttek szeszprémi ifjak, akik ezúttal nem voltak a toppon, de gondoltuk mink, ennek több oka is lehet. Az emberek persze ki be mászkáltak, mivel ingyenes volt a rendezvény. Még a reggeli csillagból is lejöttek páran Bigsanyival karöltve. Laza csocso után aztán mi is felrámoltunk, nyomattuk a két füstgépet, meg a fényeket. Kicsit mi is fáradtak voltunk, de azért precizen toltuk. A buli után viszonylag hamar berámoltunk, majd tekerés haza. Köszi a bulit, két hét múlva Pápa, újginea nélkül! De addig még nyuszitojás, meg persze ROKKK

03.07 Zirc

Hárman három autóval, meg a kedves barátok utitársnak. Szóval lassan megérkezett a zenekar az Ifiházba, ahol Facsiga tuningolta a cuccot. De közben Azen fiúk is már a színpadon matattak. Mátékával bepakoltunk a próbaterembe, ahol még másik négy zenekar cucca volt. Volt hely bőven! Semmi. Aztán Sanyiék is elkezdték a programot, szólt minden mint a barom. Kurva hangos volt, na de így megy ez errefelé. Az első pár nóta után kimentünk dumálni, mert se kép se hang. Mire visszamentünk már orwelék tolták amolyan pankos hozzállással. Feszült a bajai halászlé! Erő és aggresszió! A probléma ott kezdődött, hogy ők is meghúzták a műsort, meg az elöttük lévők is. Így mi már azon voltunk, hogy a fontosabb, ütősebb nótákat toljuk. Ne legyen még nagyobb csúszás. Kilenc nótát játszottunk, amibe már benne volt a beállás is. Hehehe. A kedves közönség már a nyitóriffnél levágta mi lesz, és őrület volt, nagyon! Csápolás és pogo ezerrel, nagyon élveztük! A két feldolgozásnál még a társzenekarok is beindultak. Köszöntük! Majd egy húszperces átszerelés után Árpiék is bemajszoltak. A fiatalok náluk is mozdultak, ment minden szépen. Főleg az utolsó nóta volt szenzációs, erre nem sokan számítottunk, de jól állt nekik. Jancsiékból nem sokat láttunk, mert terelés volt. A palotai különítmény nagyobb hányada már szinte indulásra készen állt, mert a kisebbik rész addigra már otthon szunyókált. Mivel neki meló volt másnap. A kádártai egység pedig kategórikusan kijelentette, hogy tovább marad. Nagyszerű este volt, remek szervezéssel, jó motyóval. Köszönjük zirci ifjak! Fél kettőkor már a teremnél rámoltunk Fumio mesterrel, mert az asszonyok belül melegedtek. Két hét múlva méhészkedés, de addig még kokárda és ROKKK!

2015 Február

02.21 Szombathely

Ez a város az egyírányosított utcák alfája. Laza harminc percet elkarikáztunk mire megtaláltuk a klubbot. Meg is lepődtünk, mert alul amolyan beülős, dumálos egység van, felül pedig a koncertterem. Mondjuk akik lent voltak, azok nem a koncerthez voltak öltözve. Hehehe. Szerencsére a színpad is nagyjából készen volt, még az énekcuccal adódtak problémák, amiket Imrénk meg is oldott rögvest. A szelfi fiúk csináltak egy rövid beállást, aztán jött az aprítás. Az emberek is kezdtek beszállingózni, alakult a hangulat. Amit ez az énekes pacsírta művelt, az valami nyugati szint (hiszen Szombethely már az), olyan precíz volt és pontos, hogy az csúcs. Negyven perc után levonultak, majd jöttek a zombiskacok. Ők kiegészültek egy plusz gitárossal, ami sokat nyomott a latba. Vegyesbe tolták a saját nótákat és a feldolgozásokat is. Jól kenték, na! Aztán tizenegy körül mi is felrámoltunk és indítottunk a gravitációval. A kedves közönség megfogytkozott, de akik maradtak azok legalább közelebb jöttek. A teljes programot elnyomtunk, mondjuk ez nem volt tervben. Aztán éjfél körül lepakoltunk, még némi ital a pultnál, pacsizás, aztán indulás haza. Fárasztó volt hazafelé, de kemények vagyunk! Márciusban Zircen indítunk a haláljancsikkal, huszonegyedikén pedig Szakiékkal dobbantunk New Cityben! Addig még tavasz lesz és ROKKK!

02.14 Enying

Kicsit késve tudtunk bepakolni a kombiba, de azért még időben megérkeztünk a helyszinre, ahol Szakiék már pakkra felpakoltak. Zolibá egy bográcsos körömpörkölttel várt minket, de a fiúk a pizzát választották. Néhány régi arc is jelen volt, de sajnos nem voltunk túl sokan, biztos az ingyenes rendezvény tartotta távol az embereket. Endrus beállította a fülesét, aztán el is kezdték a sztónert a skacok. Remekül szólt minden, a kedves fiatalok is elkapták a fonál végét. Gyuri kisebb monológokat iktatott be, volt röhögés kérem. Elég húzos volt a program, így kábé egy óra után jött a cigiszünet. Aztán hamar mi is összerámoltunk, bár befelé kicsit zajos volt a hangzás. Nagyjából mi is eltoltunk mindent, amit erre az estére szántunk. A ráadásban még egy fagitár is előkerült. Remek volt! Beszélgetéssel tarkított kipakolás után még egy korsó a vendéglátónkkal, aztán indulás haza. Köszönjük a lehetőséget a Gerendás gárdájának. Sajnos a basszusgitár megsínylette a bulit, de azóta már meg lett hegesztve! Ezer hála a tuningmesternek! Jövő héten Pistons! Mindenki szombatheli, meg persze ROKKK

2015 Január

01.23 Székesfehérvár

Sajnos a koncert időpontja módosult, egy héttel későbbre, így volt bennünk némi félsz. A pénteki nap kapcsán meg annyi, hogy kevesen lesznek. De nem volt olyan vészes. Persze mire odaértünk a nyolcashoz, már rohadtul esett az eső, ami kevésbé könnyítette meg a pakolást. Mire beszortuk a motyónkat, már jópár ismerős is megérkezett. Persze a teknikus az nem, így Szabika -Bandiék egykori zenésztársa, fő hangteknikus- tölthette be ezt a pozíciót. Mi közben eldöntöttük, hogy kilenckor kezdünk, nem volt ezzel semmi probléma. Nem volt minden a toppon, de ügyesek voltunk. Csak az alap dalokat játszottuk, hogy Ördögék ne csússzanak sokat. Lerámoltunk, akitől lehetett elbúcsúztunk, aztán tűz haza, mert másnap meló volt a többségnek. Köszönjük a Manimal meghívását, nincs harag a szívünkben. Februárban, Bálint napon Enyingen csattanunk a két rokedlivel, de addig még farsang és ROKKK

01.10 Nagymegyer

Szinte verőfényes tavaszi időben indultunk útnak Kádárta felé, mivel a basszergyerek a másnapossággal küzdve nem vállalta a buszozást. Innen tepertünk tovább Győr irányába, amin viszonylag hamar átverekedtük magunkat. Vámosszabadi felé sem volt gond, pár perc alatt elértük a határt. Az átkelő kissé lepusztulva tornyosult, csupán kicsit messzebb egy bódéban világított egy lámpa, hogy tudjuk hol a helyünk. Viszont a híd az még mindig gyönyörű, de sajnos nem tudtunk megállni, mivel rendkívül szigorú volt a söfőrünk. Nagymegyerre beérve hamar megtaláltuk kocsmát, mert a centrum közepén van. Ahogy beléptünk a helyiségbe, az állunk csattant a földön, mert annyira szívélyes volt a fogadtatás. Vendégváró szendvicsek, házi pálinka, hamutartók mindenütt. Kíváló! Közben a jánossomorlyai fiúk már a beállással küzdöttek, szinte már csak az énekcucc volt hátra. Rövid piszkítás után aztán el is kezdték a feldogozásokkal tarkított estjüket. Mi pedig jó vendégek révén, elfogadtuk amit adtak. Aztán már azt vettük észre, hogy Tomiék is pakolnak, felfele a színpadra. A népek is jöttek befelé, látszott van érdeklődés. A zenekar közben elkezdte a müsort, nekünk kicsit fura volt, de nem vagyunk egyformák. Mivel csúszott a program, csak egy ráadás volt, aztán jöhettünk mi. Feldobtuk a saját fényeket, a füstgépet, hogy maximális legyen a tress. Az első nótánál a belső részben üldögélő fiatalok egyből elénk perdültek és teljesen képben voltak velünk kapcsolatban. Annyira jól felpörgettek minket is, hogy alig akartuk abbahagyni. Az utolsó nóta már egy ráadás volt, amit már kábé egy éve nem játszottunk. Aztán az egyórás limit miatt rolo. Hamar kirámoltunk, pacsi a többi zenésszel, némi fenyőpálinka a pultnál, aztán indulás haza. Köszönjük a lehetőséget a Tombstone gárdájának, valamint Robinak (Big Man) a hihetetlen hozzáállásért. Annyiban maradtunk, ősszel újra! De addig nyóc, meg persze ROKKK! A decemberi bejegyzésből kimaradt ugyan, de harmincadikán rögzítettünk két nótát, vagyis a dobot és a gitárokat. Valószínüleg lesz még egy haramadik dal is, és akkor véglegessé válik a negyedik EP. A megjelenési időpontról nem teszünk említést, de folyamatos lesz a tájékoztatás

2014 December

12.20 Várpalota

Kicsit féltünk ettől a négyzenekaros találkozótól, főleg azért hogy senki se csússzon ki a rátervezett koncertidőből. Sajnos nyolckor még hijja volt egy ládának, mert Azenék stúdióztak és ment a kavarás. Szerencsére Bandika volt olyan drága és átráncigálta az Ibanez dobozt. A kanizsai fiúk így kilenc elött belelendültek a grúvba. Pontos volt minden, Holi is felavatta zsírúj mikijét, ment szépen. Köszöntük. Aztán Lekini gárdája is felrámolt, bár az kicsit döcögősebb volt, szinte szó nélkül oldották meg a kényes szitut. A mikrofont újra Ádi birtokolja, aki szerény külsejével még az ánörszbe is beférne. Na meg a hangja alpján is! Nagyon el voltak találva ezek az ínflémszes vokálok. Meg persze a banda is kíválóan teljesített, főleg a Dándifiú. Egy új tarcalacit avathatunk nemsoká! Eddigre már szinte fullra megtelt a helység, annyian voltak, hogy ilyen már rég nem volt. Tizenegy után picivel nálunk is összeállt a fénycucc a hangcuccal, meg a füstgéppel, és el is kezdtük. Kábé hasonló intenzitással horzsoltunk mint egy hete, talán még pontosabb is volt az egész. Most több nóta került a programba, nem volt ésszerű időkorlát. A kedves közönség is vette a lapot, a két feldolgozás megmozgatta őket. Köszönjük. Aztán Sanyiék is nagyon hamar szétdúlták a színpadot, mert Dzsinnek meló volt másnap, így érthető volt, hogy hamar túl akarnak lenni a bulin. Jó volt látni egy régi ismerőst a dobok mögött, aki nem más, mint Kristóf Roland, az albahácé K.O zenekar egykori ütőse. Felettébb jól kalapált, sokkal jobban mint régen. Biztos a napi stúdiórutin lett rajta úrrá. Amúgy meg az egész banda jó formában volt, a népek is bemozdultak rájuk. Köszi a lehetőséget Hegééknek, Csizinek, a három brigádnak. Jól sikerült minden. Ezúton kívánunk mindenkinek Békés, Áldott Ünnepeket és Boldog Újesztendőt! Üdv. SEPTICMEN

12.13 Veszprém

Nagy lendülettel indultunk neki a bulinak, ugyanis az Éjfényékkel karöltve vágtunk bele, hogy majd ez mekkora karácsonyi előparti lesz! Az is lett, mellesleg. De még csatlakozott hozzánk a fehérvári Manimal, akikről szerintem már mindenki - aki itt olvasgat - tudja kicsodák. Nos, mivek szegény Micsu gajra ment szombat reggelre, így két kocsiba zsúfoltuk be a komplett énekcuccot, meg a kiegészítőket. Főleg a kombi gép volt leültetve. A pincében hamar összeállt a motyó, mert az első bandának fél nyolckor kellett nyitnia. Addigra már Dög is megérkezett, aki kicsit aznapi partiban volt. Nade mindegy is. Laláék időben elkezdték a műsort, közben pedig dőltek befelé az emberek. Jól kenték a fiúk a hácéba oltott sztónert. Majd rövid átszerelést követeően Árpiék is belecsaptak. A népek meg folymatosan szivárogtak befelé, már a pulthoz is alig lehetett odaférni. Hehehehe. Ment az integetés nekik, mert tudtuk, ha csúszás lesz, rövidebb lesz a program. Jól szóltak, jó nótákkal, ügyesen muzsikáltak. Aztán negyed tízkor minimál (ÉRTED?) triónk is gravitált, amúgy beállásképpen. A tervezett sorrend szerint haladtunk, de aztán a vége felé csak forogtak a nóták. Picit túl is léptük a keretett, de nem hívták ránk a jardokat. Szerencsére, na majd legközelebb! A bepakolás lassabban ment, mert közben páran cd-tulajdonosok is lettek. Beindult a mörcspult. Köszi a lehetőséget, Zsoltinak pacsi, huszadikán ratyi! Akkor megmár szünidő és persze ROKKK!

2014 November

11.29 Sopron

Korán útra keltünk, mivel egy dudari hamburger még be lett ígérve a fiúknak a Mónikában. Ezután már gyorsan szeltük a ködös kilómétereket, szinte megállás nélkül értünk a Bohémia elé. Hamar egymás után beestek a vendégzenekarok is, ment a rámolás ezerrel. Sajnos a helyi énekcucc kissé ki lett nyírva az idők folyamán, így egy nagyobb hegesztés után két motyóból csináltunk egyet. No de aztán a kanizsai srácok is belecsaptak a lecsóba! Most nagyon szólt minden, ügyesek is voltak! Sokkal jobban mint két héttel elötte. Rövidebb programot nyomtak, mert a szombathelyi fiúk is már összepakoltak a kezdésre. Jöttek a zombifúk, akik amolyan ifjonti hévvel tolják a metált. Sok próba és koncert kell nekik, de menni fog. Majd jöttünk mi! Elég rövid szettet nyomtunk, mert csúszott az egész buli. Többen elkapták a fonalat, meg hát ügyesek is voltunk. Meg azok a csodás fények! Aztán sajnos az ajkai srácok több okból kifolyólag már nem pakoltak fel, amit tényleg nagyon sajnáltunk, mert jópáran miattuk jöttek el. Még egy veszélyes koktél is gazdára talált a bepakolás után, de ez bele volt kalkulálva. Köszi a lehetőséget, főleg Gergő volt toppon, reméljük jövőre újra! Decemberben pedig a Metróban indítunk. De addig még a vagányok mellett kérjük vigyázzanak, meg persze ROKKK

11.15 Marcali

Próbáltunk mi sok embert meghívni, de most az az érzésünk támadt, hogy kevesen lesznek a bulin. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Időben indultunk, bár kissé fullosan, mert az autó nagyon meg lett pakolva. Persze a ritmusszekció ismét az éhhalál szélén tántorgott, így még egy rövid kitérőt is tettünk az egyik pizzahelyre. Nos, volt ám szenvedés, mert mindenkit előbb kiszolgáltak, mint a háromfős alakulatot. Aztán volt mennyiség szépen, alig lehetett lefojtani. Ezután begördültünk a Jokers elé, ahol már a kanizsai fiúk vártak örömködve. Berámoltunk, belőttük a cuccot, főleg Imi a skacok énekcuccát, aztán elkezdték Holiék a műsort. Kezdtek szállingózni az emberek is, majd megjelent Rolival az SM különítmény. Mikiék furcsán szóltak, meg egy kicsit szétcsúszva is. De a végére azért belejöttek. Aztán egy rövid átszerelést követően jöttünk mi. Felpakoltuk a zsírúj fényeket, amik rengeteget dobtak a produkcióhoz. Hehehehe. De tényleg sokkal ütősebb volt az egész. A teljes repertoárt elnyomtuk, sőt Holi követelésére még az Open your... is előkerült, bár nem a legjobb prezentációban. Na persze, fél éve már biztos nem játszottuk! A koncert után kényelmesen bepakoltunk, majd újabb pólók és cd-k találtak gazdára. Köszönjük a lehetőséget Lillának, Timinek, meg a közösködést a Raw Realitynek. Sajnos a létszám miatt nullás volt a buli, de hangulat mindenkit kárpótolt! Ez nálunk sosem volt szempont. Két hét múlva Sopron, ahol borsodit iszunk bátran! De addig fagyálló, meg ROKKK!

2014 Október

10.11 Balatonfüred

Ez a helyszín arról lesz nevezetes, hogy marha nehezen találtuk meg, persze a gps sem segített, de volt ez már így. Na aztán húsz perc kavargás után megláttuk a pultoscsajokat, akik már szinte az utcán integettek. Köszönjük. Hamar berámoltunk, mivel Árpiék cucca már majdnem a színpadon volt. Aztán kiderült, hogy a beugró zirci ifjak dobosa kissé hiányos motyót hozott, de a másik kettő ütlegelő adott mindent. Szívesen. Majd az ifjak el is kezdték a negyvenperces blokkot. Kicsit kusza volt az eleje, de belejöttek. Főleg az énekes ember volt jó formában, kimondottan erős a hangja. Aztán mi voltunk a másodikak, de nálunk minden rendben volt. Ügyesek voltunk, és a kedves közönség is élvezte a produkciót. Majd egy félórás Rojci szerelés után a stoplámpa is elkezdte a műsorát. Jól szóltak azok a gyönyörű csöves fejek, meg Mátéka basszuscucca, minden ment flottul. A közönség egymás után követelte a dalokat, főleg vitorlás Matyi volt elemében. (Nála még olyan is beszaladt hazafelé, hogy a Rojci kérdezi tőle: Matyi belülre vagy kivülre ülsz? az meg: Nekem te ne parancsolgass! szállóige lesz) De a végére Stein papa bedobdta a törülközőt, és kijelentette ő több dalt már nem fog játszani. Így is törtnént. Hiába, a zenekar legjobb barátja......Mi közben a vendéglátónk vendégei voltunk, aztán szépen bepakoltunk. Köszönjük a kellemes estét, örök hála Katinak a szívélyes fogadtatásért, tavasszal kontrázunk. Sajnos a soproni buli tolódik novemberre, mert a munka nagy úr, pénzből élünk. Bocs

Viszont annyira ügyesek vagyunk, hogy két új dalt megcsináltunk szöveggel együtt, amihez hozzácsapunk még egyet és valószínüleg még ebben az évben rögzíteni fogjuk. Szomrú hír, de beteg dalok születtek. Ha már némi grájndkór is belekerült, akkor biztos. Hehehehe. Szóval pánikra semmi ok, menjetek szavazni, hóvégén népünnepély, meg persze ROKKK!

2014 Szeptember

09.20 Balatonalmádi

Balatonalmádi 09.20: A nyár végeztével az emberek is megfogyatkoztak, de aki hivva lett, az azért eljött. A bulit az ajkai öregrókák nyitották, jó adag tresseléssel. Jól szóltak, szépen játszottak. Aztán jöttek a zirci haljancsik, akik kissé fáradtan egy rövidebb szettet nyomtak. Majd következtünk mi, de nálunk folyamatosan baszakodott a teknika. Ami elromolhatott, az el is romlott. Először az egyik miki, aztán a gitár, aztán picit a keverő, aztán a másik gitár. Mivel két hangszeren húrszakadás történt, még akkor sem tudtuk volna folytatni, ha akarjuk. Ez az este nem sikerült annyira, viszont ezután jobban fogjuk értékelni a többit. Persze hazafele még a rend éber őrei is baszakodtak picit, de az is megoldodott egy feljelentéssel. Köszönjük! A fékbusz oldalon már közzétettük, hogy az idei évet trióban nyomjuk végig, de jövő évre elejére már megvan a potenciális gitárbetyár. Akkor majd bővebben. Közben a Glamora dalok is elérték az 1200 letöltést, nekünk kábé ez volt a cél. Köszönjük! De tudjuk még vannak akik nem hallották. Azok klikkeljenek, és tegyék magukévá a cuccost! Hehehehe. Októberben újra Balaton, ezúttal Füreden két kiváló zenekar társaságában. Természetesen a Rózsakert Romkocsmában! Addig meg szüret, must, murci meg persze ROKKK!

09.12 Dunaújváros

Ismét pénteki napon érkeztünk a koncerthelyszínre, ahol Bazsóék szülinapját ünnepelvén rengeteg ember megjelent. Amikor mi lepakoltunk akkor már egy helyi erő büntetett iszonyú hangerővel, melybe rengeteg mikrofon sípolás is vegyült. Aztán még egy nyúvárosi csapat következett melyről szépen le is csúsztunk, mert mindenfelé ment a diskura. Aztán ők tényleg rövid blokkot nyomtak, de már így is csúszott a dolog. Mi hamar felrámoltunk, beálltunk és el is kezdtük a szándékosan rövidített repertoárt. Nekünk is nagyon zajos volt a hang, de ettől eltekintve jól nyomtuk. A kedves közönség is bevállalt minket, kezdték felvenni a buli fonalát. Kilenc dalt játszottunk, aztán hamar átadtuk a terepet a helyi huligánoknak. Mire ők elkezdték már tényleg vagy kétszáz ember nyomorgott a pincében. De sajnos náluk is sok téma összemosodott az irdatlan hangerő miatt. A kannibál nótát még megvártuk, integettünk, mint egy vasutas, aztán elillantunk. Sajnos a hatvankettes út viszontagságai még hátravoltak, de azt is túléltük. Következő hétvége Almádi, és mélyrepülés!

2014 Augusztus

08.29 Várpalota

A pénteki nap miatt egy kicsit mindenki macerás volt, de hamar kipakoltunk a helyszínre. Elöttünk a Blackjack tolta a partirokkot, de jól szóltak! Aztán mi is felrámoltunk, bár a dobbal volt egy kis kínlódás. Beállás, kezdés! Az időnk rövidsége miatt egy kilencnótás blokkot nyomtuk, de nagyon jó volt minden. Élveztük, meg a jelenlévő kedves közönség is. Köszönjük a lehetőséget a Kisbének, reméljük jövőre újra!

08.23 Budapest

Mivel ez egy eléggé fesztiválidőpontos koncert volt, mind a három banda próbálta összeszedni a legjobb arcokat a környékről. Kisebb-nagyobb sikerrel. Időben érkeztünk a helyszínre, ahol már szeretettel fogadtak minket. Aztán jöttek a zirci srácok, majd picivel később a győri rokkosok is. Hamar összerántottuk a motyót, hogy harcosjancsiék elkezdjék az őrlést. Jól szólt minden, belül, kívül mindenki élvezte. Aztán féltíz körül mi is megkaparintottuk a színpadot és az utólagos véleményezés alapján kellően feltúrtunk mindent. Nagyon lendületes volt a műsor, jól éreztük magunkat. Majd jött Danika matekbrigádja, ahol szépen meg is telt a terem. Sajnos ők kicsit befeléfordulósan tolták, de szép volt. Mi eközben Dénesbával még a pultnál rengeteg bölcs gondolatot megvitattunk, majd jött a bepakolás ideje. Elköszöntünk, pacsi-tacsi, aztán irány a pálya! Köszönjük Beának a lehetőséget, meg a hátteret. Hat nap múlva Alfa, addig ne lépjünk a szarba!

Aztán menetközben kikerültek a friss dalok is a comos oldalra, amit az első három napban nyolcszázan töltöttek le. Vigyor az arcunkon, mert sokat kínlódtunk a vége felé. A verkfilm is hamarosan napvilágot lát, de addig is sulikezdés meg ROKKK!

2014 Július

07.11 Székesfehérvár

Ez a koncert valami véletlen folytán esett bele a szabiidőnkbe, de szívesen vállaltuk. Ráadásul egy olyan helyszínen ahol anno a zenekar csinált néhány frankó koncertet. Sajnos a pénteki nap bizony rányomta a bélyegét az estére, meg talán jobban meg kellett volna szórni a várost plakátokkal is. Mondjuk nekünk ez nem volt távolság, de a szerbiai csapatnak igen. Az estet mi kezdtük, ismét hármasban, de a palotai krev jelenlétével emelte a színvonalat. Jól szólt a cucc, talán kicsit hangosan is, de nem volt ezzel problémánk. Egy rövidített blokkot nyomtunk, de sokaknak tetszett. Köszi a lehetőséget, nekünk jól esett. Aztán jött a helyi E.O.T.S. akik számunkra nehezen megfogható muzsikát nyomtak, aminek a végét már nem vártuk meg. Mátéka viszont még maradt az Erádra, de hát ők aprítottak is rendesen. Majd jött a Dehid, akiknél szegény csemete szerelembe is esett, mivel egy törékeny hölgy hozta a mélyeket. De hát azt úgy kell. Jóstit ezúton is csókoltatjuk, reméljük lesz ősszel is valami parádé!

Közben a hármas epét is befejeztük, de a végére már sok is lett. Illetve elkészült a borító is, meg egy verkfilm is. Augusztusban debütál a cucc! Ja meg a palotai koncert elé még egy pesti koncert is beesett, amit örömmel vállaltunk. Ez huszonharmadikán lesz. Tehát nyáron éget a nap, meg persze ROKKK!

2014 Június

06.14 Veszprém

Kényelmesen pakoltunk a teremben ezen a forró nyári délután. Úgy volt, hogy Jimi is tud jönni, de annyi melója összejött, hogy sajnos nem ért ide. Mátéka már a megye legándergrándabb helyén várt minket Pinyóval, aki télapóék cuccát hozta lefele. Hét órakkor már kezdett összeállni a cucc, de az emberek csak módjával érkeztek. Aztán Tomiék fél nyolc után eszméletlen hangerővel beálltak, majd a népek is odaértek. Nyolc után picivel el is kezdték a detbe oltott grájndkórt, amit a jelenlevők szivesen fogadtak. Ment minden mint a karikacsapás! Negyven perc, huszonkét szám! Erről van itt szó! Aztán mi is hamar összerámoltunk, bár mindenkin látszott az aznapi meló fáradtsága, de úgy éreztük nem lesz gond. Nem is volt! Egy félperces beállást követően el is kezdtük a müsorunkat. Jól indítottunk a gravitációval, majd jött a hazug! Ekkor már a kedves közönségünk is közelebb merészkedett, el is kapván a rokest lényegét! Toltuk a szokásos programot, mikor jelezték, hogy lassan vége a tizes limit miatt. Na akkor tegyünk egy próbát Marcika kedvéért, jöjjön a vérvonat! Nagyon jól sikerült! Jobb volt mint elötte két nappal a próbán! Mindenki élvezte, és Barbi még mutatott egy ráadást, így előrántottuk a követ. Az viszont a próbán ment jobban, de mindegy is. Aztán zárszóként még jött a brékinduló egy tempósított verziója. Ennyi lett volna. Nagyon jó volt minden, remekül szólt a cucc, mindenkinek tetszett. Köszi, hogy ennyien akkor, és ott! Az Ep felvételeivel kicsit megcsúsztunk ugyan, de alakul. Hamarosan jelzünk! Most a nyáron nem leszünk túl aktívak koncertfronton, talán majd az Alfán, de addig meg szünidő és ROKKK

06.07 Sopron

A koncert technikai okok miatt elmaradt, minden érintettől elnézést kérünk. Kösz

2014 Május

05.17 Baja

Kicsit fáradtan indultunk útnak, de szépen szeltük a kanyarokat, meg az emhatost. Nem sok autó kóvályog arrafelé. Aztán mire megérkeztünk az eső is elállt szeretett városunkban. A klubban nem sokan ténferegtek, meg a helyi erő szerint is meg lehetett saccolni a maximum nézőszámot. Janival ( a basszeros rozényelővel ) szedtük a jegyet, mikor a dörtiék elkezdték a parádét. Nem nagyon voltak egyben, meg valaki be is szólt Lórikának, így rövidre fogták a müsort. Aztán jöttünk mi, és nagy nehezen befáradt a 20 fizető vendég. Nálunk valami gebasz is volt gitárláda fronton, így rövidebbek voltunk. Gyors átszerelés után jöttek vagináék, akik nagyon belőtték a cuccot, és szóltak mint a barom. Nagyon jól kenték, csak mire a végéhez értek, a frontsrác már ötvenszer megfejelte a padlót. De a kapott cd alapján nagyon tuti a gárda, tessék rájuk keresni! Mi hamar kirámoltunk, és utána Adrival válltottunk pár szót a helyről, hogy itt valami nem oké, itt valami nagyon el lett szúrva. Tényleg kár érte, mert minden szempontból egy remek klub, csak sűrgősen kellene tenni valamit, hogy az emberek szeressenek újra lejárni. Nagyjából ennyi történt, hazafelé még az emnullást is megnéztük. Júniusban Sopron és Veszprém, de addig még hóvége meg persze ROKKK!

05.10 Marcali

Ezúttal hárman céloztuk meg a helyszínt, de még mielött odaértünk volna, a városban ellenőríztük a plakátok kihelyezését is. Aztán jött a Marcello pizzaház, ahol brutál hentes menűt rendeltünk, a végén Máténak Imi segített be. Majd odakanyarodtunk a Jokers elé, ahol Szakiék vártak vidámkodva. A cucc már majdnem egyben volt, csupán Máté bőgőcuccát kellett bepakolni. Lilla és Timi maximálisan készülve az eseményre, egy hatvandarabos szendvicstálat is elkészítettek. Aztán megjöttek Lóriék is, akik rövid beállást követően elkezdték detkóros muzsikájukat. Jól kenték, az biztos! Majd a veszprémi fiúk durvultak sztóneres dúmmal. Akik jó negyven perc után adták át a placcot nekünk, ahol az első nótával már be is álltunk. Furcsa volt Jimi nélkül tolni a tresst, de ez van, a munka az munka. Ettől függetlenül csipáztuk nagyon, mert a zenekar kétharmada megkóstolta a helyi sört. A fiatalok nagyon élvezték az estét, mindenben partnerek voltak. A legjobb az volt, hogy csak a szünetekben mentek ki az emberek dohányozni, és ez egy végtelenül pozitív hozzáállás volt. A koncert után jópár póló és cd is gazdára talált, majd búcsúzóul ismét néhány sör. Kedves vendéglátónk el is számolta magát, ugyanis fél egykor már nem volt serital. A pacsizás is hosszúranyúlt, mivel sok volt a régi ismerős. De nem baj már indulóban voltunk. Mégegyszer köszi a meghívást a klubnak, ősszel reményeink szerint jövünk újra! De addig is 17-én Baja, legyen kaja! Vagy akár halászlé, meg persze ROKKK!

Drágáink! Annyira ügyes kis gyerekek voltunk április végén, hogy sikerült rögzítenünk három friss nótát, melyek munkacímei a következők:Darkness, The Oracle, Thorn. A szólókat Jimi is patentul feljátszotta, illetve az utolsó nótában még van egy kis finomítás, fel kell nyomni az éneket. Hehehehe. Ha ez megvan, akkor már csak a borító kivitelezése van hátra, amit újra Thomas mester szállít nekünk. Utána már csak néhány mozdulat és már kerül is ki a komos oldalunkra a cucc. Ez a dátum inkább június elejére tehető. De addig még két konceretünk lesz, találkozzunk ott!

2014 Április

04.19 Csorna

Szerencsére nem kellett nagyon bepakolnunk, így a teremnél hárman kényelmesen becuccoltunk. Aztán útközben még a Mónika Fogadót is beiktattuk egy hamburgeres uzsonna végett. Mikor a helyszínre értünk kicsit meglepődtünk, mert fogalmunk sem volt róla, hogy milyen. Furcsa volt. Aztán jöttek a zenekarok, Gáborunk egyenesen labancföldről, majd a közönség is. Nyolckor kezdte az estét egy helyi erő, akik nem voltak a helyzet magaslatán. Őket a nemtudnimegjegyezni nevű banda követte, akiknél elszállt a jobb oldali énekláda. Remek. Aztán jöttünk mi. Gabi hozta szinkronládákat, Gyuszi meg két ládát fűzött ügyesen. Szegény Máté meg majdnem kifingatta a szobai basszuscuccot. Hehehehe. Időben kezdtünk, jól is szólt minden, csak néha Gabi héthúrosa rakoncátlankodott, aztán kézbe vette a hangszert, a KSP foxot. Na onnantól nem volt pardon. A jelenlévők kellőképpen beindultak, még egy kis sörrel locsólós pogó is belefért. Kilenc nótát játszottunk, mert már integettek kívülről. Hamar lepakoltunk, csak az indulás volt nehézkes, mert a Máté ilyen fiú, tapadnak rá a lányok! A következő bandából már nem sokat láttunk, inkább startoltunk hazafelé. Köszi a bulit Sziszkó és Dominik, egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak. Májusban irány Márszej, de addig is főtt sonka, nyuszitojás, meg persze ROKKK!

04.12 Pápa

Korán indultunk és korán is érkeztünk, de ez nem okozott problémát, mivel nyugodtan bepakoltunk, és helyre kerültek a szerszámok. Aztán befutottak Jancsiék is, bár nem ők kezdtek. Végül Sanyáék is megérkeztek, hozták amit muszáj volt, beálltak, majd fél kilenckor elkezdték a hárdkórt. Az emberek is ekkor kezdtek szállingózni, rövid időn belül meg is telt a hely. Fél tizkor Kubiék is belekezdtek az aprításba, jól szólt minden, ügyesek is voltak. Egy kisebb átszerelés után tizenegy elött picivel mi is belecsaptunk. Kicsit fáradtak voltunk, meg lehet italosak is, de nem volt nagy elbaszás. Sikerült helyre tenni a mérleg nyelvét. Jó sokan voltak, élvezték a tresst, mi meg leizzadtunk kellőképpen. Viszonylag hamar elpakoltunk, kisebb pacsizás az autóknál, majd elindultunk hazafelé. Szintén egy jól sikerült bulival a hátunk mögött, elégedettek voltunk. Köszi a bulit Tibi, sokat segítettél! Aztán jövőhéten csornai véndiópálesz, meg persze ROKKK!

04.04 Szombathely

Pénteki nap lévén próbáltuk magunkat úgy összerántani, hogy időben leérjünk a Végállóba, és ez sikerült is! Mátéka már a kapuban várt, így csak egy gyors kép készült hármunkról -mivel miGabink szombathelyen él- és indultunk is. Imi a falujárós körutat választotta, de nem volt gond, nem késtünk el. Szépen kezdtek gyűlni az emberek mire a helyi erő elkezdte a műsorát. Fiatalos lendület, rengeteg feldolgozás, de működött szépen. Aztán hamar bepakoltunk, rövid beállás, és elkezdtük a rövidített verziót. Gond csak egy akadt, hogy elfáradt az örniból gitárpánt (ami közel 20 éves), és így kellett lejátszani a második nótát. Ez a hiányosság hamar pótolva lett, és így egy remek konceretet bírtunk összehozni. Voltak szépen a teremben, akadt aki be is indultunlt picit. A szervező kérte, hogy mi fél tízkor hagyjuk abba, mert tíz harminckor kezdenek a soproni fiúk. Lecuccoltunk és vártunk. Smiciékkel egy jót dumáltunk, akik már két beállást is csináltak. Gábornak sűrű volt a pénteki napja, nem tudták mikor fog pontosan megérkezni. Zenekarunkból egy ember majdnem beugrós lett branyósként, de aztán negyed tizenkettőre befutott a Mester! El is kezdték az aprítást, de nekünk a második nóta után indulnunk kellett. Hazafelé már csak a bartók rádiót hallgatva álltunk meg egy fasza sütire az ajkai benzinkútnál. Remek este volt, köszönjük mindenkinek aki segített! Jövőhéten Pápa, ahol Ferenc is lesz! Meg persze Gyulanap és ROKKK!

2014 Március

03.08 Zirc

Az indulás kicsit döcögősen indult, mert volt két kisebb kitérőnk, de aztán a nőnapi italok kíséretében megtaláltuk az Ifiházat. Brucék már szeretettel vártak minket, meg az énekcuccot. Hehehehe. Megjöttek a Krampuszok is, hamar bepakoltak, aztán csináltak egy rövid beállást, és eltüntek. Pedig már mindenki arra várt mikor kezdik, mert így fennállt a veszélye annak, hogy csúszni fog a buli. Csúszott is. De aztán olyan intenzitással vágtak bele a programjukba, hogy sokan nem bírták a kényeztetést, és inkább kisétáltak. De akadtak páran akik a színpad elött maradtak. Jók voltak. Aztán következtünk mi, ismét picit hangosabban, de sokan élvezték. Volt pár fiatalember, akik annyira elkülönülve pogóztak, hogy még némi vér is fröccsent. Egy rövidebb programot akartunk, de mivel volt visszahívás, igy szinte mindent elnyomtunk. Köszönjük, fasza volt! Aztán jöttek dörtifiúk pécs környékéről, akik picit matekba oltották a metált, de nem volt rossz. Utánuk következtek a helyi huligánok, akik remek hangulatban zúztak. Majd a végén a Palota HC komoly arcai jöttek. Még itt is volt pár lelkesebb ember, melyek közül páran még a színpadra is feljutottak. Ez is kíváló este volt, köszönjük Kubiéknak a lehetőséget, áprilisban újra zúzás Pápán! Addig is kokárda meg persze ROKKK!

2014 Február

02.15 Várpalota

Eredetileg úgy volt, hogy lesz egy harmadik zenekar is, de aztán végül ketten maradtunk Szakiékkal. A veszprémi srácok időben érkeztek, összepakoltak, beálltak és tízkor elkezdték a koncertjüket. Nem voltak sokan a helyszínen, ezen egy picit mi is meglepődtünk. Mi jól elvoltunk, dumáltunk, meg persze lecsúszott pár sör a lazulás végett. Olyan fél tizenkettőkor állt fel a zenekar, ekkor a drága jegyszedőink úgy döntöttek lelépnek. Teljesen igazuk volt, úgy gondoltuk itt már nem lesznek nagy csodák. Aztán a harmadik nótánál észrevettük, hogy szinte dugig megtelt a terem. Na akkor ennyit a belépőről? Érdekes. Marhára összeszedettek voltunk, minden ment simán. Jól is szólt a cucc, habár talán kicsit hangosan. A remek hangulat mellé a kíváló közönség is felsorakozott, mivel hamar birtokba vették a "szinpad" elötti területet. Elnyomtuk a tervezett blokkot, még egy kis ráadást is követeltek, de a pultból viszont már integettek, mert egyóra is elmúlt. Igy hamar lepakoltunk, aztán az összes ismerőssel örömködtunk még egy picit. Ez egy nagyszerű este volt, mindannyian ezt állapítottuk meg. Márciusban egy koncertünk lesz Zircen, amit már nagyon várunk a helyi Halál Jancsikkal! De pánikra semmi ok! Addig is tavasz lesz meg ROKKK!

02.08 Székesfehérvár

Az utazás remek hangulatban telt, mivel Mátéka hozta a buszt, így szinte garantált volt némi italozás. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Már a próbateremnél kellemes meglepetés ért minket, mivel Bélabá is megjelent. Nem volt semmi extra, csupán annyi, hogy szerette volna megnézni két kedvenc zenekarát. Muhahahaha! De nem minket. Aztán Imre is odaért, hamar bepakoltunk, aztán tűz a Fezenbe! Mikiék már vártak minket, és ekkor már kiégett fiúk bazseváltak. Nekünk kicsit balkánrock, de látszott szeretik a népek. Ezután már Zsoláék perdültek a deszkákra, amit meg is gyalúltak a srácok. Jöttek a nagy tress klasszikusok szépen sorjában. Utánuk kicsit hosszúranyúlt az átszerelés, de a vadkörték is elnyomták a legjobb dalaikat. Majd következtünk mink. A népesség megfogyatkozott, inkább pultközelben ácsorogtak, de nekünk ez amolyan főpróbaszerű este volt. Volt némi szüttyögés, de azért az új nóták mellé néhány régit is begyömöszöltünk. A koncert után volt egy minimál megbeszélés, piálás, ahol levontuk a konzekvenciát. Következő héten otthoni ROKKK!

2014 Január

Üdvözlet! Reméljük mindneki kipihente az év végi fáradozást. Nekünk sikerült összehozni a klip nyersanyagának felvételeit, aminek nagyon örülünk, és amiből március körül már látható lesz a film. A LIAR című nótáról van szó, mely köszönhetően intenzitásának egy rendkívűl gyors klip lesz. Tele vágásokkal, effektekkel. Mi nagyon várjuk! A Paranoia anyaga január első két hetében több mint kétezerszer lett letőltve, amit szintén köszönünk. Ebben az a legszebb, hogy már nagyon vártuk, hogy eljusson mindenkihez, aki kíváncsi ránk. A fezenes bulin egy rövidebb programmal startolunk, mert eléggé szűkős az időbeosztás. Viszont Palotán már teljes lesz a repertoár, reményeink szerint. Közben készülnek az új nóták, amik most jóval hamarabb rögzítésre kerülnek, így sokkal közelebb kerülünk a harmadik EP megvalósításához. Most röviden ennyi. Jövő hónap farsang, meg persze ROKKK

2013 December

Ismét magyarázkodunk mert abban jók vagyunk. Tehát a Far Away nóta gitárjai már harmadszorra lettek feljátszva, így végre elnyerték a végső formulát. Szerencsére volt annyi idő, hogy az év végére elkészüljön és január első napjaiban ki is kerüljön a megfelelő helyekre. Plusz még próbáltunk is egyet, ami annyira remek lett, hogy összeállt a 14 nótás koncertprogram is, amihez még két feldolgozás is párosul. De az egyenlőre legyen meglepetés. Meg persze még egy évzáró bucsúztatóra is sort kerítettünk nyomban. Néhány kép hamarosan ide is kikerül a tavalyi fotókból a FB képekkel együtt. Az idei első koncertünk Fehérváron lesz a Wackor zenekarral, amit már nagyon várunk. Most nagyjából ennyi. Boldog Karácsonyi Ünnepeket és még Boldogabb Újesztendőt kívánunk Nektek! ROKKK!

2013 November

Üdv Mindenkinek! Sajnos az új cucc már a kanyarban, de talán csak a fa alá. Sokkal előbb nem. Bocsesz. Viszont a hónap közepén debütált a próbateremben Nagy Gábor (Jimmy) gitárosként! Aki ismeri őt az tudja, hogy a megbeszélt dolgokat megbeszéltnek veszi, és próbál alkalmazkodni a körülményekhez. Tehát az első próbára megtanult kilenc nótát, ami azért elég derék dolog. Szerencsére hamar beilleszkedett, mert egy rögtönzött míting keretén belül sikerült realizálnunk a következő időszak programját. Meg imádnivaló figura, azért! December elején a klip anyagát is felvesszük a Liar című nótához, ami egy rövid, de velős történet lesz. Év végére, jövő év elejére kikerül a megfelelő helyekre is. Addigra a feldolgozás-blokkot is rendbe tesszük, hogy képbe legyünk a jövő évi koncertprogrammal is. Most ennyi, mikulás, meg persze ROKKK!

2013 Október

Nem felejtettük el a kedves érdeklődőket, csupán eltelt megint egy hónap úgy, hogy nem tudtunk haladni az anyaggal. Sajnáljuk. Novemberben már tényleg szeretnénk megcsinálni, de ez persze rengeteg mindentől függ. Időközben viszont Remo úgy döntött, hogy más irányban képzeli el a jövőjét. Zenei téren ő egy szabadabb figura, nincs beállva a füle az apritós muzsikánkra. Viszont a barátságunk megmaradt, és reméljük néha azért összefúj minket a szél. Az utódja már megvan, és hamarosan be is mutatjuk őt nektek. Még egy kis türelmet kérünk. Aztán menetközben alakulnak a jövő évi koncertek is. Folyamatosan fognak kikerülni az oldalra. Illetve a klip is hamarosan elkészül, vélhetőleg előbb, mint maga a kettes EP. Most ennyi, hálóvín, és persze ROKKK!

2013 Szeptember

Sajnos szeptemberben még mindenkinél nagyon sok volt a meló, ezért a második EP még nem készült el. Most viszont már ígérni sem merünk semmit (bár abban jók vagyunk), de ha meglesz, akkor egy napon belül feltesszük. Ebben az évben. Aztán körvonalazódnak a jövő évi koncertek dátumai is, melyek októberben már kikerülnek az oldalainkra. A klip még nagyon gyerekcipőben jár, de az is kialakul, és akkor már nem fogja nyomni a lábakat. Hehehehe. Jelenleg ennyi hírrel szolgálhatunk, aztán ha menetközben történik valami, akkor azt a FB oldalon kommentáljuk. Más nincs, szüret fíling, meg persze ROKKK!

2013 Augusztus

Amint azt néhány szemfüles érdeklődő már észrevehette, sajnos nem sikerült véglegesre összedobni a második EP-t. Ez főleg azirányú tevékenységünknek köszönhető, hogy belekezdtünk két friss nóta kidolgozásába. Ez is egy újfajta munkamódszer nálunk jelenleg, hogy keresztbe dolgozunk :) Így gyakorlatilag a saját csapdánkba esünk bele. Viszont az egyik új dal zenei részei már rögzítésre is kerültek. Tehát a harmadik cucchoz már előre dolgoztunk. Azért a Paranoia is hamarosan elkészül, már csak a Far Away dalhoz az éneksávokat kell feltolnunk. Aztán tervbe van véve egy klip elkészítése is. Na de hogy melyik dalra? Az még egy zenekari míting után tisztul ki. De valószínűleg egy egyszerűbb imidzs klip lesz, mivel nem nagyon akarunk még ezzel is szarakodni. A képi anyag megvalósítását természetesen Szaller Peti barátunkra bízzuk, aki már most teljesen belelkesült. Most ennyi, nemsoká jövünk. Addig meg sulikezdés, és persze ROKKK!

2013 Július

Lehetne most hangzatos magyarázatot keresni, de a lényeg az, hogy sajnos nem tudtuk befejezni a második EP munkálatait. Több dolog is hátráltatta a zenekar ebbéli tevékenységét, de a legszembetűnőbb az idő hiánya volt. Ehhez párosult még a rengeteg civil meló, a rekkenő hőség, és Remo barátunk nem éppen kitűnőnek nevezhető egészségi állapota. Ha minden igaz, akkor kinéz neki egy jópofa műtét a közeljövőben. Azért két próbát sikerült tető alá hoznunk, így a hatdarab új nóta mellé még hét dal koncertképes formát öltött. Hamarosan azt is el kell döntenünk, hogy jövőre melyek lesznek azok a helyek ahol az új felállás a tiszteletét teszi. Lesz néhány. Augusztus végére vagy Szeptember elejére a Paranoia cuccot is feltöltjük a comos oldalra, borítóstól együtt. De erről úgyis időben értesülhettek majd a megfelelő fórumokon. Hehehehe. Most ennyi, irány a starnd! Törölköző teniszütőkkel, és persze ROKKK!

2013 Június

Ezúttal kissé megcsúsztunk a Naplóbejegyzéssel, de talán ez most nem is annyira fontos. A lényeg, hogy két dalt pikkpakkra befejeztünk, viszont a már meglévő haramdik helyett, egy új nóta készülődik. Tehát történt egy csere. Valószínüleg azért ezzel is végzünk ebben a hónapban, bár mindenkinek agyig ér a meló. Meg persze néhány fesztiválra is kilátogatunk, szigorúan nézelődő minősítésben. Ez most sajnos egy rövid iromány lett, de júliusban tuningolunk. Addig is napsütés, verejték, gátlé és persze ROKKK! Csak emlékeztetőül: A következő EP tervezett címe Paranoia. Ebbe végülis majd bármit bele tudunk magyarázni.

2013 Május

Hát ez a hónap is nagyon gyorsan elszaladt. De legalább sikerült tető alá hoznunk egy zenekari mítinget, amit legutóbb a márciusi havazás gátolt meg. Szerencsére most Remóék is tiszteletüket tették, és láthatóan jól is érezték magukat. A fékbusz oldalon néhány képet meg is osztottunk, melyeken világosan látszik, hogy mennyire voltunk topformában. Aztán közben kialakultak az új nóták, melyek június második hétvégéjén öltenek végső alakot. A borítóvázlatot is már láttuk, és azt kell mondjuk ismét egy remek alkotás van készülőben. Hehehehe. A következő EP tervezett címe pedig az lesz, hogy: Paranoia. Ebbe végülis majd bármit bele tudunk magyarázni. Aztán a septicmen.com oldalon is folyamatosan frissülnek az adatok, és hamarosan a boltot is bővíteni fogjuk. Illetve új pólómintákon is agyalunk, közelítve az Axioma hangulatához. Most ennyi, pánikra semmi ok, irány a víz! Strandpapucs és persze ROKKK!

2013 Április

Mint azt már sokan tapasztaltátok a hónap utolsó napjaiban kikerültek a nóták az oldalra, mármint a komosra. Nagy öröm volt számunkra, hogy már az első hétvégén közel 1200-an meghallgatták a cuccost. Köszönjük! Viszont az már tisztán látszik, hogy nincs pihenő, mivel folyamtason készülnek a dalok. Ez most egy rendkívűl termékeny időszak a számunkra. A három új dal zenei részei már szinte teljesen összeálltak, már csak a szövegekkel kell picit molyolnunk. Aztán ha ez is megvan, akkor már rögzítjük is a számokat. Az előzetes terveink szerint már június végén fel fogjuk őket pakolni, hogy ismét tudjátok őket véleményezni. Szintén ingyenes lesz a dolog, borítóstól együtt. Most röviden ennyi! Vigyázzatok magatokra! Addig is majális, meg persze ROKKK!

2013 Március

Üdvözlet! Nos elkészültünk a három új nótával, már csak apróbb simítások vannak hátra. Előljáróban annyit, hogy próbáltunk más irányból közelíteni a zenéhez, mint az utóbbi pár évben. Persze a bőrünkből nem tudtunk kibújni, mert azért ez még mindig szeptikmenes zene lett. Hehehehe. A nóták április hónapban kerülnek ki a www.septicmen.com oldalra, ahonnan bárki letöltheti őket borítóstól együtt. Meg persze a fészbuk oldalon is promótáljuk a dalokat. Aztán közben kikerült a Dark side klipje is, és ennek köszönhetően Péterünk kapott is néhány kedvező ajánlatot új filmes megoldások irányában. Illetve mi is zaklatjuk az ötleteinkkel. Majd meglátjuk. Addig is csiszolgatjuk a többi új nótát, amiből már egynek befejeztük a zenei megvalósítását, csupán a szöveget kell még rádobni. Ha jól haladunk akkor a következő hármas június végén rögzítésre is kerül, aztán akkor újra mehet fel az oldalra. Most ennyi, hamarosan fülelés, nyuszitojás meg persze ROKKK!

2013 Február

Mint azt már néhányan tudjátok a zenekar új basszerosa egy rendkívül tehetséges veszprémi fiatalember lett, akit Frank Máté-nak hívnak. A képességei révén egy új irányból tudunk majd közelíteni a mackóhoz. Ráadásul újjal játszik, ami egyáltalán nem megszokott ebben a stílusban. Már az első próbán megtanult négy régi nótát, a másodikon meg a három új dalt. A zenekari míting ötlete még csak érlelődik, de hamarosan tető alá hozzuk azt is. Március első hétvégéjére tervezzük az új számok rögzítését, legalábbis ami a zenei részeket illeti. Aztán utána felrántjuk az éneket is, mert nem akarunk most sokat pöcsölni ilyesmivel. Tehát gond egy száll se, megyünk előre! A másik oldal is működik, azt is lehet sasolni. Most ennyi, hamarosan jelentkezünk, addig is farsang meg persze ROKKK!

2013 Január

Kedves mindenki! Január közepén Béla is úgy döntött, hogy 17 év után kiszáll a zenekarból. Ez részéről egy komoly döntés volt, de el kell fogadni. Ezúton is sok sikert kivánunk neki a továbbiakban. Azért a többesszám, mert Eszes Imi maradt a zenekar dobosa, és a hónap közepén csatlakozott hozzánk Remsei Gergely gitáros is. Jelenleg ez a trió alkotja a banda vázát, de rövid időn belül bemutathatjuk az új basszerosunkat is. Több ember is esélyes a posztra, de a tudáson kívül az emberi oldal is számítani fog a döntésünknél. Ettől függetlenül nekiláttunk az új dalok megírásának, melyek közül három a közeljövőben rögzítésre is kerül. Természetesen ezt letölthetővé fogjuk tenni a vadiúj www.septicmen.com -os oldalról, borítóstól együtt. Emellett még az új koncertprogram összeállításán is fáradozunk, ami újfent fejtörést okoz, mivel van miből válogatni. Főleg a klipnóták az esélyesek, illetve az utolsó három album dalai közül azok, amiket eddig hanyagoltunk. Meg persze lesz még néhány feldolgozás is. A félbemaradt Dark Side klip talán elkészül addigra, de azt nyilvánvaló okok miatt nem nagyon fogjuk promótálni, pedig rendkívül ütős lesz! A trendhez igazodva a Facebook és a Twitter oldalakon aktívabbak leszünk ebben az évben, de azért a jövő hónapban újra jelentkezünk itt is. Addig kocsonya, meg persze ROKKK! Üdv: Eszi, Remo, Gyé

2012 December

Sajnos decemberben csupán csak egy próbát tudtunk tető alá hozni, mivel Iminek menetközben beesett egy komoly műtétje. Vele már nem is tudtunk zajongani, Józsi viszont bevállalt még három nótát a meglévő nyolc mellé, így aztán összeállt a negyvenperces blokk. Persze mindenki izgatott volt, hogy minden simán menjen 22-én, de a megfelelő bemelegítést a zirci csókákra bíztuk. A lényeg, hogy elég ügyesen felspanolták a már kilenc órakkor teltházas klubbot. Köszönjük! Aztán jöttünk mi, Gabócával az élen! Mentek a nagy klasszikusok egymás után, és nagy örömünkre a drága közönség is kellőképpen beindult. Aztán jött Peti az utolsó négy nótában, amiből három feldogozás volt! Volt ünnep, de nagyon! A Remember még simán elment, de a Territory végén csak elszakadt Péterünk húrja, eképpen egy gyors gitárcserét kellett véghezvinnie. Aztán jött a magyarnyelvű Idő sem segít 95-ből, majd Atesszal és a Lil Devillel zártuk a programunkat. Rövid átszerelés után Dzsin vezetésével a szintén palotai AZEN formáció is büntetett, nagy adag hácével megtűzdelt muzsikájával. Tényleg jól kenték! Aztán egyóra után már csak a maszek vurlicer tolta a metált. Hát ennyi volt. Köszönjük azoknak akik jelen voltak, tényleg mindenki kurvajól érezte magát. Akik viszont valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni ne bánkódjanak, talán a huszonötös évfordulóra is kitalálunk valami hasonlót. Bizony! Most egyenlőre ennyi, hamarosan jelentkezünk. Addig is Áldott Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk. Üdv. SEPTICMEN

2012 November

Mint azt már néhányan tudjátok egy hónappal ezelőtt Tibi és Robi távozott a zenekarból. Persze nem a legjobb volt az időzítés, de ettől függetlenül baráti volt a válás. A háttérben a már szinte megszokott személyes és zenei ellentétek húzódtak meg. Nyilván a kommunikáció hiánya is közrejátszott a döntés gyorsaságában, de ezt így tovább már nem lehetett volna folytatni. Annyiban megállapodtunk, hogy semmilyen fórumon nem lesz sárdobálás, vagy ahhoz hasonló. Ezúton pedig megköszönjük eddigi segítségüket, kitartásukat, mellyel egy magasabb szintre emelték a zenekart. Nekünk (akik maradtak) kellett egy kis szünet, hogy megrágjuk a zenekari dolgokat, és hogy hírt adjunk a terveinkről. Jelenleg csak a várpalotai koncert biztos, mert az mellé a megkeresett emberek már teljes vállszélességgel odaálltak. Így az a buli a korai nótákról fog szólni, főleg a 1998 és 2007 közötti dalokra koncentrálva. Utána megbeszéljük a lehetséges elképzeléseket, verziókat. Aztán ha ez letisztult, akkor egy masszív zenekari egység fog nekilátni a jövő évben az új nóták megírásának. Hamarosan jelentkezünk, addig is vigyázzatok magatokra, és persze ROKKK! Üdv. Béla és Gyé